NEPREVAZIĐENE ROLKE: Budite trendi u hladnim danima

Kada dođu zimski dani modni komad koji obavezno treba da se nađe u vašoj fashion kolekciji jesu – neprevaziđene rolke.

Oversize, uz telo, kao tunika, sa većom ili manjom kragnom one zavisno od materijala idu uz apsolutno sve. Možete ih nositi sa farmerkama, suknjom, haljinom uz štikle, u svečanom, glamuroznom ili kežual izdanju!

Napravite modne kombinacije sa rolkom koje su obožavale da nose i slavne dame poput Merilin Monro i Džeki Kenedi, a ona će vašem stilu dati notu gracioznosti jer vizuelno izdužuje vrat.

Savet plus: Obratite pažnju kada kupujete rolku na sastav od kog je napravljena, pa birajte one od prirodnih materijala.

XXL model

Najudobnija rolka uglavnom mekana i pufnasta za dane kada želite da budete trendi, ali i ne da vas nešto ograničava. Uz zanimljiv pojas i pantalone postaće i savršena kobinacija za večernje piće sa prijateljima.

Rolka koja se savija

Rolka koja je prevelika pa se može saviti par puta preko vrata. Mogu se naći u različitim bojama i odlično će ići uz oversized sako.

Plitka rolka

Ovakva rolka ide do sredine vrata i potpuno je opuštena. Savršena je za one koje guši klasična rolka. Uparite je sa upadljivim minđušama ili ogrlicom i biće pun pogodak.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još