Ko je poslanik koji šamara misicu?

Protekle nedelje sa telefona na telefon prenosio se bizarni video snimak od 23 sekunde na kojem se vidi jedna od ovdašnjih misica kako oralno zadovoljava muškarca. Dok to radi, muškarac joj udara jake šamare (četiri puta za 23 sekunde). Prema prvoj verziji, mislilo se da je reč o jednom mlađem poslaniku SNS. Međutim, kako saznajemo - reč je o jednom drugom poslaniku, pripadniku jedne manje političke partije.

- Misica je poslanika upoznala na jednoj privatnoj žurki na Vračaru, kada su nakon nekoliko čašica pića odlučili da druženje nastave u malo intimnijoj atmosferi. Kako su dani odmicali, on se sve više zaljubljivao u nju i odlučili su da započnu vezu - tvrdi izvor dnevnog lista "Alo!".

- U početku je bio izuzetno darežljiv i nežan prema njoj, da bi nakon dva meseca počeo da pokazuje svoje pravo lice. Uživao je u tome da je snima tokom seksa, a kada bi se ona opustila, bio je u stanju da joj pokaže i svoju mračnu stranu. Udarao joj je šamare, terao je da koristi seksualna pomagala dok je on snima i dodiruje, i u pojedinim momentima je voleo da koristi i lisice kojima ju je vezivao za krevet. Ipak, njegova glavna preokupacija bio je oralni seks, tokom kojeg bi je snimao i udarao joj šamare - dodaje izvor.

- Njoj je u početku sve to bilo zabavno, ali kada su otisci njegove šake počeli da se primećuju na njenom licu, a prijateljice počele da je zapitkuju zašto je stalno modra, odlučila je da prekine taj bolesni odnos. Kako bi joj se osvetio, poslanik je snimak poslao svima koji su joj bili bliski, ne bi li joj što više naudio. Misica je saznala da će se njihove igrice obelodaniti, pa je danima zvala prijatelje da zaustave mogući skandal. Obećavala je kule i gradove, samo da to nikada ne dođe do javnosti. Očajna je, ne izlazi iz kuće i po ceo dan plače - dodaje izvor blizak misici.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još