PREPLAKALA JE, MNOGO JE PROPATILA: Vladimir Tomović otkrio kako je njegova devojka Isidora Arsenijević podnela to što ju je javno varao u "Zadruzi 3"

U emisiji "Magazin In" voditeljka Sanja Marinković ugostila je Vladimira Tomovića i njegovu devojku Isidoru Arsenijević, koja je prvi put govorila javno o onome što je prošla dok je on bio u "Zadruzi 3".

- Svaki moj greh je bio transparentan, sve je bilo javno, hiljade kamera, svi ste gledali. Meni je ostalo upečatljivo to, posle četiri meseca rijalitija, kada sam izašao uz odobrenje produkcije na jedan dan, na polugodišnji pomen mom ocu, ona me je sačekala u Baru, ali ja tog dana nisam mogao sa njom da komuniciram, rekao bih joj: "Izvini za sve". Evo još jednom, osećam potrebu da ovako javno kažem izvini za sve što sam uradio tamo, neće se sigurno ponoviti. Ona me sačekala, bila je kod mene kući, sa mojom porodicom, ja to cenim i ceniću to dok sam živ - naveo je Tomović.

- Za mene su ta četiri meseca njegovog boravka tamo bila katastrofa, ali rešili smo sve kad je izašao - rekla je Isidora.

- Jeste plakala, neće ona to da kaže, ali je mnogo propatila - dodao je Vladimir.

- Jesam plakala, bilo je katastrofa, nisam ni spavala, gledala sam ga, ono je bio pakao - nadovezala se njegova devojka.

Zatim je i Verica Rakočević, koja je takođe bila Sanjina gošća, otkrila kako bi se ona ponela da je bila na Isidorinom mestu.

- Koje odlepila, ne bih ga sačekala ni na stanici autobuskoj. Šta ima da oprostim, ne bi postojao, ni datum rođenja, ime, prezime, ne bi postojao... Pored svih osobina dobrih koje Veljko ima, bez obrzira na tu razliku u godinama, meni je najbitnije što znam da me nikad ne bi obrukao, da me nikad ne bi prevario u životu. Ne kažem da se nikad ne bi zaljubio u drugu ženu i otišao, ali sam sigurna da me ne bi obrukao. Postoje žene koje to mogu da tolerišu, postoje one koje ne mogu - rekla je Verica.

- Mi smo bili dva meseca zajedno pre nego što je ušao, tako da ga razumem sa neke strane. Nije on nezreo, niti će da sazri godinama, nego smo bili na početku veze, verovatno nije mislio da sam ja takva kakva sam - navela je Isidora.

- Da sam znao ko me čeka, ne bih to nikad radio - dodao je Vladimir.

- Pola rijalitija i dalje zaljubljeno u njega - dobacila je voditeljka.

- Meni to ne smeta, meni je baš drago zbog toga. Samo neka te gledaju - zaključila je Isidora.

Izvor: Pink.rs
Foto: RTV Pink Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još