POVERENJE JE STUB SVEGA: Bojan Vasković otkrio tajne iz porodičnog života

Do sada je teško bilo dobiti odgovore od njega kada se radi o privatnom životu, a sada je rešio da otvori dušu i progovori o detaljima za koje javnost malo zna. Njegova supruga Aleksandra i on dobili su sredinom novembra drugo dete. Njihova ćerka Anđelina dobila je brata Mihajla, a frontmen grupe "Lexington" Bojan Vasković kaže da vreme sa decom voli da provodi van kuće.

- Uglavnom volimo da provodimo vreme u šumi. Trudim se da decu približim prirodi, jer ona sama po sebi nešto govori, te ne mora čovek ništa preterano da izmišlja. Kada je lepo vreme, gledamo da veći deo dana provedemo na otvorenom. Dok sam bio dete, često smo išli na piknike, rado se sećam toga, a to i najviše pamtim. Prenosim taj model na svoju decu.

Da li spadaš u grupu očeva koji sve dozvoljavaju ili ne popuštaš?

- Niti sam strog, niti više popuštam. Iskreno, trebalo bi da budem stroži, ali se popravljam. Moram zbog njihovog dobra. Koliko popuštam govori to da nekada ćerku pozovem trideset puta i ona se ne odazove, tada malo poludim, ali mislim da se sve uz razgovor može lepo rešiti.

Puno radiš, naročito noću. Da li supruga Aleksandra i ti imate podelu obaveza?

- Generalno, tu se veoma dobro slažemo. Prirodno su se tu stvari postavile jer takva je situacija da sam zbog posla često odsutan. Dopunjujemo se, što je najbitnije. Imamo isti cilj i razmišljamo na isti način. Podržavamo se međusobno. Ne postoje stvari kojih se libim ili da me je sramota da uradim, pogotovo kada su deca u pitanju.

Često kažeš da ti je supruga najveća podrška. Da li je bilo momenata kada te je proveravala ili je oduvek imala poverenja u tebe?

- Besmisleno je to, nazvao bih to dečijim bolestima. Nismo imali to, verovatno zato što je sve išlo spontano. Upoznala me je dok sam bio u ovom poslu, faktički u kafani. Jednostavno nije bitno kojom se čovek profesijom bavi, sve je do njega. Poverenje je ono što je najbitnije i stub svega. Postoje različiti kompromisi, kao što je tolerancija. Verovatno bih je razumeo da radi isti posao kao ja.

Da li je tačno da je Aleksandra doktorka?

- Da, završila je medicinu, ali poslednjih pet godina se ostvarivala kao majka. Zato je malo to stalo, ali doći će vreme i na to.

Znači od onih si supruga koji kada ih zaboli grlo zovu ženu?

- Uglavnom je drugačije, tera me da nešto popijem. Međutim, imam neke svoje narodne principe, narodne lekove. Kažem: "Rakija je za sve lek", a onda se ona ljuti na to. Imam sreću da se u poslednjih desetak godina nisam ozbiljno prehladio, ako me uhvati temperatura, to traje dan, dva. Da ne čuje zlo.

Oboje imate obaveze, koliko uspevate da čuvate intimu za vas dvoje?

- Iskreno, koliko deca dozvole. Imamo dobar dogovor i imamo iskustvo sa prvim detetom. Ljubav se samo upotpuni, deca je ojačavaju. Nađemo vremena za sebe, ali manje dok su deca mala. Vaspitani smo tako da su nam deca na prvom mestu.

Izvor: PulsOnline.rs
Foto: bojanvaskovic_official/Instagram

Pogledajte još