KRATKO SE ZADRŽALA U BELOJ KUĆI: Barbara Pajović odlukom publike izbačena iz "Zadruge" (VIDEO)

Ove nedelje nominovane zadrugarke bile su Aleksandra Nikolić i Barbara Pajović, a kad je došlo vreme da jedna od njih napusti zauvek imanje, voditelj Ognjen Amidžić pokucao je na vrata sobe za izolaciju i zajedno sa njima se uputio ka sportskoj hali.

Tamo su ih sačekali ostali zadrugari, a onda je krenula igrica koja pobednici donosi dupliranje glasova. Aleksandra i Barbara morale su tokom igre da se vežu oko struka lastišom, a tako vezane su vukle jedna drugu, dok su pokušavale da polome što više balona.

Na kraju igre uspešnija je bila Aleksandra i njoj su duplirani glasovi. Na kraju je Ognjen saopštio procente glasova. Aleksandra je dobila 62 posto glasova, a Barbara je imala 38 posto, zbog čega je Barbara napustila "Zadrugu".

Ukućani su se odmah pozdravili sa Barbarom i poželeli joj sve najbolje, a onda se ova sada već bivša ukućanka uputila ka kapiji, pa do studija gde ju je čekala voditeljka Dušica Jakovljević, ali i baka Radmila.

Ona je briznula u plač kad je u studiju zatekla svoju baku koja joj je zasigurno bila najveća podrška, pa u razgovoru sa Dušicom otkrila šta ju je sprečavalo da se prilagodi uslovima u zatvorenom prostoru.

- Sa svima sam želela da budem u okej odnosima, nisam mogla da budem gruba. Pokušavali su da izvuku neke informacije o meni, ali nisam mnogo dopustila to. Pričala sam sa Aleksandrom malo - počela je Barbara, a onda je spomenula svoju decu.

- Razmišljala sam mnogo o deci i mnogo mi je bilo teško. Mislila sam da mogu ovo i da sam jaka, ali ne, teško mi je - rekla je Barbara.

Barbara je bez dlake na jeziku priznala i ko joj se od zadrugara nimalo nije dopalo.

- Mensur mi se nije dopao, veza sa Minom neće opstati, oboje su tvrdoglavi. Nisam primetila te poglede o kojima su pričali, ja sam malo vremena provodila sa njima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još