NEĆE JOJ BITI DOBRO KADA GA UGLEDA: Bivši verenik Tare Simov ulazi u Belu kuću

Tara Simov privukla je ogromnu pažnju javnosti kada je ušla u rijaliti program "Zadruga". Iznenađenje prema rečima njene majke sledi, jer se planira da u rijaliti uđe Tarin bivši verenik. Miroslava Simov, lični astrolog Zorice Marković i Tarina mama, kopa i rukama i nogama da bi se izborila za goli život. A budući da je ostala na ulici, nada se sigurnom pozivu za učešće u rijalitiju. Kako je rekla, zna mnoge pikanterije o javnim ličnostima jer se svojevremeno bavila pevanjem. Sudeći po tome ako zaista uđe u Belu kuću, pojedinim poznatim facama neće biti dobro!

- Ja mnogo znam, kao crna kutija sam. Imala sam ponudu da napišu knjigu o meni, ali sam to odbila. Jedino bih se otvorila za crnim stolom Zadruge i nigde više. Iako već dugo ćutim, to bi bila idealna prilika da otkrijem sa kojom poznatom pevačicom sam delila zatvorsko krilo, a o čijem zlodelu javnost ćuti. Kada to budem obelodanila, više ništa neće biti isto. Nikome ne pretim, samo govorim gorku istinu. Kada sam prvo saznala, a posle se i susrela sa tom osobom, toliko mi je bilo loše da sam nekontrolisano povraćala, danima mi nije bilo dobro. Znate kako, osobe sa kojima sam ja delila ćeliju dobile su i do 40 godina robije - rekla je Mira koja se nalazi u Užicu kod poznanika svog prvog muža jer nema krov nad glavom.

- Vidim da se moja Tara baš zaljubila u Mateju i da teraju tu neku svoju priču. Volela bih da uspeju. Međutim, pre par dana me je zvao Tarin bivši verenik sa kojim je raskinula samo par meseci pre nego što će ući u Zadrugu. Otkrio mi je da je dobio poziv da i on uđe u rijaliti. Ni sama ne znam šta bi tada bilo sa mojom ćerkom i kako bi ona reagovala. Zato bih najviše volela da budem pored nje u tim nekim trenucima, da joj izbistrim sliku i situaciju u kojoj se nalazi. Biće pogubljena, neće znati na koju će stranu, a u januaru je imala tešku operaciju o kojoj se malo zna. Pod stresom smo svi, ali mi je ipak zdravstveno stanje ćerke najbitnije – kaže Mira koja je polako počela da pakuje kofere i ne zna se tačan datum njenog ulaska u "Zadrugu".

Izvor: Starmagazin.rs
Foto: tarasimov/Instagram

Pogledajte još