HAOS PRED KONCERT U ARENI: Nataša Bekvalac pala u nesvest na probi

Pop zvezda Nataša Bekvalac nije ni slutila da će pripreme za kocnert za Dan zaljubljenih biti toliko naporne.

Panonska barbika kako je mnogi nazivaju, umorna je i iscrpljena zbog toga što spava svega nekoliko sati, a pripreme za koncert su duge i naporne.

Naime, Nata je uhvaćena ispred "Štark arene" kako sedi na stepeništu "VIP" ulaza, telefonira i ispija vodu, a sudeći po izgledu njenog lica, nije joj bilo dobro! Kako izvor blizak pevačici otkriva, njoj je tokom probe pozlio jer je u "Areni" bilo veoma vruće i umalo se onesvestila. Tada je tražila od saradnika da nastave sa probom, a ona je otišla na svež vazduh. U prvih nekoliko minuta je pokušavala da se smiri i što pre dođe sebi kako bi mogla da nastavi sa probom, ali je manjak sna uzeo danak i nije uspela da ostane na nogama.

Koliko je Nataši bio loše, jasno je i po tome što je sela na stepenice ispred ulaza u "Štark arenu" ne mareći za prolaznike. Nakon što se malo oporavila, latila se mobilnog telefona. Čini se da ju je poziv dovoljno oraspoložio, pa je ubrzlo ustala i vratila se svojim obavezama na probi. Dok su je svi savetovali da ode u hotel u kojem je smeštena i odmori se kako bi se oporavila za probu koja ih je čekala već sutradan, ona je to odbila.

- Nataša je osoba koja nikada ne bi priznala da joj je nešto naporno ili teško. To što se forsira preko svojih granica uzelo je maha poslednjih nedelja jer probe mnogo duže traju i mnogo su napornije. Nikog od ekipe nije začudilo što joj je pozlilo jer svi znaju koliko malo jede i spava - završava izvor.

Podsetimo, Bekvalčeva je u emisiji "Premijera vikend specijal" otkrila da se zbog obaveza u Beogradu preselila u jedan hotel u blizini "Arene".

- Razgovarala sam sa članovima porodice, rekla sam im da želim njihovu podršku i tek kada sam dobila amin, odlučila sam da organizujem koncert. Mama mi pomaže oko ćerkica, svaki dan se čujemo telefonom, a kako bih bila što bliže "Areni" preselila sam se u jedan hotel - rekla je Nata.

Izvor: Alo.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.