ČETVRTI PUT PRED MATIČAREM: Kaja Ostojić udaje se za hrvatskog fudbalera Matea Pavlovića?!

Kaja Ostojić, kako se navodi, planira svadbu sa svojim sadašnjim dečkom, hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Kaja, koja iza sebe ima tri braka, će se navodno na leto udati četvrti put, piše "Informer".

Fudbaler Mateo Pavlović navodno čeka da se pevačica i sudski razvede od di-džeja Džuniora Džeka, pa da je zvanično zaprosi.

- Kaja i Mateo su u vezi od prošlog leta. Odlepili su jedno za drugim i već razgovaraju o venčanju! Mateo je već kupio verenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se reši do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu - rekao je izvor ovog lista i dodao:

- Dugo se znamo, ali ovoliko ga nijedna žena nije privukla! Ispunjava joj sve želje, vodi je na romantične večere, putovanja, stalno želi da je sa njom. Po svaku cenu hoće da mu ona bude žena i da mu rodi decu.

Kaja često sa Mateom dolazi u Beograd, a upoznala ga je i sa svojom porodicom.

- Kaja je organizovala ručak, na kome je njena familija upoznala budućeg zeta. Mateo mi je rekao da su ga svi Kajini prihvatili na prvu loptu. Posle porodičnog ručka, rešila je da dečka predstavi i prijateljima, pa su svi zajedno otišli u noćni provod na jedan beogradski splav - ispričao je izvor gorepomenutog lista.

Podsetimo, Kaja je u prvi brak stupila sa 19 godina sa Nikolom Dragojlovićem i iz tog braka ima ćerku Nikolinu. Godine 2009. godine se udala za košarkaša Uroša Duvnjaka, ali se razvela već krajem 2010.

Tokom snimanja šoua "Operacija trijumf", 2011. godine, Kaja je upoznala di-džeja Džuniora Džeka. Venčali su se 2014. godine, a posle pet godina braka su se razveli.

Izvor: Blic.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još