ŽELELA JE SINA: Minja Miletić otkrila da čeka devojčicu

Novinarka i urednica emisije "Novi dan" Minja Miletić (39) uskoro će postati majka. U intervjuu za magazin "Story" Minja otkriva da u miru provodi trudničke dane jer ima punu podršku članova porodice i emotivnog partnera, da već smišlja ime za ćerku i ne strepi od porođaja, već nestrpljivo čeka dan kada će svoju mezimicu uzeti u naručje.

Jeste li zahtevna trudnica?

- Prema drugima nisam, dok prema sebi jesam, pa sam tako jedva odustala od ideje da se vratim na male ekrane, da nastavim s treniranjem, vožnjom automobila... Uporno sam želela da nastavim sa ustaljenim tempom života koji sam imala pred trudnoću, ali su me uverili da to nije dobro za mene.

Priželjkivali ste muško dete, međutim sudbina se još jednom poigrala s vama te čekate devojčicu. Kako ste primili tu vest?

- Moja želja i ubeđenje bilo je da ću roditi dečaka i ništa i niko nije mogao da me razuveri da ipak postoji šansa da rodim žensko dete, sve do momenta kada sam uradila prenatalni test i kada je doktorka rekla: "Minja, čestitam, bićete majka jedne devojčice."

Izvor: Story.rs
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još