ANA NIKOLIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Stefan Đurić Rasta otišao u bolnicu da je vidi

Spekuliše se u javnosti da je Stefan Đurić Rasta nakon razvoda od Ane Nikolić uplovio u vezu sa Zvezdom Granda Lenom Čolak. Navodno novopečeni par pokušava da zadrži detalje njihovog odnosa u strogoj tajnosti.

Ona je deo tima produkcijske kuće čiji je Rasta već bio član, pa su se sve češće sretali i nastupali zajedno. Lenini roditelji ne bi podržali vezu jer njega prati loš glas, a ni Rasta ne voli da se eksponira – rekao je izvor blizak paru za medije.

Međutim, ni popularna pevačica, Ana Nikolić, nije sama. Ona uživa u vezi, već dva meseca, sa crnogorskim biznismenom Boškom. Ova ljubav je pokrenula da se aktivira na poslovnom planu i da radi na snimanju novih pesama. Nedavno je u Maroku snimala spot ceo dan i celu noć, a onda je došlo do nezgode. Poznato je da je Ana smršala za kratak period više od 35 kilograma i da se drži posebnog režima ishrane. Zbog ove rigorozne dijete pevačica je kolabirala i završila u bolnici.

Ona se sto puta dnevno presvuče, promeni šminku, frizuru, stajling, ma ne stiže ni da jede. Malo se spava, puno se radi i to je dovelo do toga da kolabira. Ana je perfekcionista, u stanju je da po sto puta dnevno ponovi istu scenu, pa umesto planiranih pet sati. Na snimanju se ostane i 15, a u međuvremenu ništa ne pojede, samo nazdravi sa ekipom i popije po koju čašicu da dođe sebi – rekao je izvor dodao:

- Kad se srušila na snimanju, stavili su je je u kola i odvezli u najbližu bolnicu. Doktori su je pregledali i konstatovali da je sve u redu, ali da joj je iscrpljen organizam. Dali su joj infuziju i prepisali terapiju. Naravno, odmor, što ona nije ispoštovala jer mora da završi sve planirano za te dve nedelje.

Nakon povratka u Srbiju, Ana je opet kolabirala i ponovo je završila u bolnici. S obzirom da je ovo drugi put, u kratkom periodu, da joj se slošilo, Nikolićeva je zatražila lekarsku pomoć. Kad je smeštena u ambulantu jedne privatne klinike, odmah je dobila infuziju. Ono što smo uspeli da saznamo od izvora iz klinike nas je iznenadilo. Ana je pozvala svog bivšeg supruga Rastu, a ne svog trenutnog izabranika. Izvor iz bolnice je otkrio da se reper stvorio brzinom svetlosti i da je jurio doktore po klinici kako bi se raspitao šta se dešava sa njegovom bivšom ženom.

- Ani je laknulo kada ga je ugledala. Rasta je odmah pritrčao da je zagrli i da je uteši. Videlo se da joj nije bilo svejedno i da joj je baš značio njegov dolazak. Ja mislim da će njih dvoje biti ponovo zajedno. Ma kakvi novi partneri, to su samo priče. Vidi se da se Ana i Rasta još uvek vole. Ipak oni imaju zajedničko dete koje će ih ceo život vezivati. Čekao je sa njom satima dok je primala infuziju i radila potrebne analize. Ostali su satima na klinici, ali sva sreća,  nije bilo ništa ozbiljnije. Pustili su je istog dana da ode kuće. Videla sam da su otišli zajedno njegovim kolima, a on joj je pomogao da dođe do automobila pošto je bila iscrpljena nakon neprespavane noći – rekla je medicinska sestra.

Izvor: Svet.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još