RADILA SAM IZ STRASTI: Čolak pobesneo kad mu je Ivana priznala da je nije sramota zbog vrelih scena sa Tomovićem (VIDEO)

Nakon što je Ivana Krunić napravila dramu zbog igrice koju je trebalo da odigra sa svojim dečkom Banetom Čolakom, zbog kog je pregazila i preko očevih reči, zadrugar je pokušavao da raspravi i shvati o čemu je reč.

Naime, ono što je Čolaku zasmetalo jeste to što je Ivanu bilo sramota da se igra sa njim, a dok je imala vrele scene sa Vladimirom Tomovićem, to joj je bilo u redu, pa mu je priznala da je sve radila iz strasti.

- Da li imam prava da nešto ne želim? Ti hoćeš da kažeš kako je tebi neprijatno zbog toga što će se dešavati, a nije ti neprijatno zbog ovoga? Joj, užas! - kukala je Ivana.

- Realno je brate da ako neko, mislim u većini situacija su zamenjene uloge. Ja ti sigurno neću iznositi svoje viđenje, kako vidim nastavak naše veze, jer vidim u kakvom si stanju. Želim da se ti smiriš i da se malo unormališ - rekao je Bane.

- Ljudi, to je bila samo igrica, ne bi trebalo da se vi svađate zbog toga - izjavio je Lazar Čolić Zola.

- Ceo život si u šoubiznisu, mogla si da se raspitaš šta te sve očekuje ovde. Ja bih ti prvi rekao da si pričala sa mnom, da ne ulaziš u veze, ako hoćeš da budeš tvoj nivo. Znači veća te je sramota da ti to uradi tvoj dečko... A je l' ti bilo neprijatno poštena, nevina devojko, kako si se osećala u momentu kada ljubiš se sa mnom, ne, prvo se ljubiš sa jednim dečkom, pa sa mnom, pa onda sa istim tim dečkom. Možda bi se ti izj*bala sa Tomovićem, da se nije desilo da ja budem sa drugom devojkom, ja sam ti namerno govorio neke stvari da bih te povredio, jer si ti mene jako povredila. To što si ti bila na bini u diskoteci, ali ti si sa drugim momkom pod jorganom, ti si isto na sceni, snimajute kamere - govorio je Čolak.

- Da smo sami, ne bi me bilo sramota, ali svi ti ljudi koji me gledaju, Maca mi stavlja keks tuda. Bilo mi je neprijatno. Nije mi bilo neprijatno, nije me grizla savest, jer si me ostavio na cedilu. Ti si isto ležao kod druge ribe u krevetu. Osetila sam strast u tom trenutku, ja sam se iz inata poljubila sa njim u šiša baru, radila sam to što je meni prijalo - pravdala se Ivana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još