NIJE JOJ SVEJEDNO: Katarina Grujić progovorila o misterioznom udvaraču!

Pevačica Katarina Grujić podigla je veliku prašinu objavljivanjem svoje nove pesme kontroverznog naslova "Muška kurva". Ona je za naš portal otkrila zašto je odlučila da baš takav naziv da svom hitu, da li je ona imala iskustva sa ovakvim tipom muškaraca, kao i kako se sa tim nosila.

- Mislim da tih milion ljudi koji su preslušali moju pesmu na Jutjubu znaju o čemu se radi i da je to pravi naziv za tu pesmu. Nažalost sam u neku ruku imala, i mislim da je mnogo devojaka prošlo kroz takvu situaciju, ali ta pesma mi je prirasla srcu još pre godinu dana kad sam je snimila, a mislim da je i mojoj publici. Ne mogu da ti otkrivam sve privatne stvari, ali naravno da nije bilo prijatno saznati neke stvari. Jednostavno, bilo, prošlo, bitno je da sam ja izašla jača iz svega toga - rekla je Grujićeva.

Katarina je nedavno na svom nastupu dobila 1001 ružu od misterioznog muškarca, a sada je otkrila da to nije prvi put, te da je nekoliko dana pre toga takođe dobila identičan poklon.

- Tačnije 2002 ruže, pošto mi je za dve noći poslao po 10 korpi, iskreno ne znam, ne znam ko je u pitanju, ja samo znam, kao što su i novinari otkrili, da je na čestitiki nacrtana košarkaška lopota. Malo se i plašim jer čovek zna svaki moj pokret, gde se nalazim, ali nadam se da sam bezbedna. Ne znam stvarno, ja nemam kontakt ni sa jednim košarkašem i ne znam šta bih mogla da kažem na tu temu - rekla je Kaća i dodala:

- Prvi put kad me dočekalo ja sam bila u restoranu, i odjednom dolazi deset ljudi, donosi mi deset korpi, ja se ne vidim, sve je bilo preko mene onako, a drugu noć kad sam pevala u klubu u Beogradu, došlo je isto deset korpi i dva šampanjca - rekla je Katarina.

Izvor: Pink.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još