Kul end d geng na poziv prijatelja u Beogradu

0

BEOGRAD, 14. decembra 2010. (Beta) – Članovi američkog džez-fank-soul sastava "Kul en d geng" izjavili su u utorak u Beogradu da su odlučili da proslave 40. godišnjicu diskografske aktivnosti nastupom 17. decembra u Beogradskoj areni, na poziv dobrog prijatelja Bobana Petrovića.

BEOGRAD, 14. decembra 2010. (Beta) – Članovi američkog džez-fank-soul sastava “Kul en d geng” izjavili su u utorak u Beogradu da su odlučili da proslave 40. godišnjicu diskografske aktivnosti nastupom 17. decembra u Beogradskoj areni, na poziv dobrog prijatelja Bobana Petrovića.

Vođa benda Robert Bel, zvani Kul, na konferenciji za novinare nije mogao da se baš najbolje priseti prvog nastupa grupe u Beogradu, “verovatno osamdesetih godina”, ali je zato o narednom gostovanju 2006. godine rekao da su se tom prilikom “sjajno proveli”.

“Mogli smo da proslavimo 40. godišnjicu u Njujorku u ‘Medison skver gardenu’, ali rekoh Bobu: ‘Moramo se da se vratimo u tvoj grad i tamo održimo koncert’. Bob je dobar prijatelj i pričamo o toj žurci već nekoliko godina. Poslednji put smo se ovde tako dobro proveli, videli da nas publika voli, i onda zašto da ne?”, rekao je Kul.

Autor disko albuma “Žur” Petrović, uz pomoć produkcijske kuće “Mjuzik star”, organizuje 17. decembra svoj “Bi Pi parti”, u okviru kojeg će posle “Kul en d geng” nastupiti di-džej David Morales.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.