LAŽE ME I MAŽE, A JA MU KAO BUDALA VERUJEM: Marina Gagić besna na verenika Darka Lazića

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić su se, prema navodima domaćih medija, pre nekoliko dana žestoko posvađali.

Naime, Marina je prisustvovala reviji u jednom beogradskom hotelu, a Darko je po završetku trebalo da dođe po nju, međutim, on se nije pojavio, niti se javljao na telefon svojoj verenici.

- Marina je s drugaricama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebalo da dođe verenik Darko, ali ju je ispalio - počeo je priču izvor i naveo da se Marina zbog toga žalila drugaricama:

- Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada se revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta pre samog kraja da je ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Urlala je kako je neodgovoran, kako ne može nikada da se osloni na njega... Drugarice su pokušavale da je smire i da ga opravdaju, ali ona nije želela da ih sluša - nastavlja izvor.

Marina je, kako se navodi, bila veoma besna na pevača, jer nije ispoštovao dogovor i ostavio je samu.

- Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala verujem. Stalno ga negde čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovde sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uvo! - govorila im je besno Marina, prepričavao je izvor.

- Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, drugaricama je rekla kako će napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života. "Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi!" - završio je izvor.

Izvor: Alo.rs
Foto: darkolazarovic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.