ANA JE MRTVA ZA MENE: Stoja Novaković i dalje u svađi sa Bekutom!

Stoja Novaković ne može očima da gleda svoju koleginicu Anu Bekutu, a kad su se nedavno srele na aerodromu, nisu se ni pogledale, a kamoli javile jedna drugoj.

Naime, njih dve su zaratile pre skoro tri godine kada je Ana kandidatima u "Zvezdama Granda" rekla da joj se smučila Stojina pesma "Bela Ciganka".

- Tada je Bekuta maltene zabranila takmičarima da je pevaju, ne bukvalno, ali kada su je čuli da je taj hit smara, onda su zbog straha i treme prosto prestali da izvode Stojinu numeru koja se godinama kotira kao ozbiljan hit - kaže izvor.

Naravno, to je čula i Stoja i tada je izjavila da je Ana ne zanima, niti bilo šta što ona kaže:

- Iskreno, ne bih uopšte komentarisala tu gospođu. Ne poznajem je, ne znam ko je ta žena. Imam neki svoj pravac i ona me ne zanima. Ne bih joj se javila ako bih je srela, ona je mrtva za mene. Samim tim ne želim da pričam o dotičnoj gospođi, za koju ne znam ni da li bih je prepoznala na ulici - rekla je Stoja pa dodala:

- Ja sam jedna totalno normalna i prirodna osoba. Ponekad se pitam i da li uopšte pripadam tom svetu. Imam izgrađen život. Kada nemam nastupe, volim da sam kod kuće, posvećena kućnim poslovima, gledanju filmova, sedeljci sa dugogodišnjim prijateljima. Tada zaista nemam vremena za sređivanje i opuštena sam. Ne viđam se s kolegama i ne pričam im svoje privatne stvari. Dovoljno je što se sretnemo na snimanju, malo proćaskamo i to je to.

Izvor: Espreso.rs/Scandal.rs
Foto: stoja_institucija/Instagram

Pogledajte još