GLUMAC SE POSLE TRI MESECA VEZE PRESELIO U VODITELJKIN STAN: Ana Mihajlovski i Vuk Kostić započeli zajednički život

Vuk Kostić i Ana Mihajlovski započinju zajednički život! Popularni glumac i voditeljka su posle samo tri meseca veze rešili da žive pod istim krovom, i to u njenom stanu!

Zaljubljeni par se prvi put u javnosti zajedno pojavio na promociji serije "Južni vetar", u kojoj Kostić glumi.

- Mogu da pričam o svemu, ali neću o Ani - rekao je Vuk s osmehom od uveta do uveta, a Ana je dodala:

- Nema potrebe da odgovaram na slatkasta pitanja o Vuku jer mi je on dovoljno sladak!

Glumac navodno uveliko pakuje kofere i ovih dana će se preseliti kod svoje devojke u Zemun, gde ona živi sa svoje troje dece iz prethodna dva braka.

- Vuk i Ana su se baš zaljubili! Na početku su krili vezu jer nisu bili sigurni da će opstati. Međutim, toliko su odlepili jedno za drugim da su rešili da se više ne kriju. Ani se smučilo da svako veče ide kod Vuka u stan, pa da se posle nekoliko sati vraća kući i svojoj deci. Eto, baš pre nekoliko dana su se dogovorili da započnu zajednički život - kaže izvor blizak paru i nastavlja:

- Vuk je rekao Ani da žive kod njega, ali ona je imala drugačiji predlog - da se on useli kod nje. Njene ćerke Iva i Zoja idu u školu, a sin Petar u vrtić, pa ne želi da remeti njihove živote. Vuk je toliko zaljubljen u nju da pristaje na sve, pa i da se preseli u njen stan!

Voditeljka je nedavno upoznala dečka sa svojim decom.

- Ana mi je ispričala da je imala veliku tremu kako će njena deca da prihvate Vuka, zato što joj je to veoma važno. Koliko god da voli nekog muškarca, nikad ne bi bila sa njim ako se Ivi, Zoji i Petru on ne bi svideo. Međutim deca su Vuka prihvatila bolje nego što se nadala! Kada je videla da je Vuk divan prema njima, odlučila je da njihova veza pređe na sledeći nivo - da žive zajedno - završava sagovornik.

Podsetimo, Ana i Vuk su počeli da se zabavljaju u novembru prošle godine, a već u decembru su imali krizu, kad je ona sa bivšim suprugom Goranom Stamenkovićem otputovala u Ameriku. Ana je u međutim, ubrzo shvatila da navodno ne može da živi bez Vuka.

- Ko bi njega mogao da ostavi? Pa on je najkul čovek na svetu! Stiže nam Nova godina, a to je vreme ljubavi - napisala je voditeljka na Instagramu, a zatim je javno izjavila ljubav Vuku i napisala:

- Volim te!

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: an_amihajlovski/Instagram

Pogledajte još