IZNENAĐENJE ZA DAN ZALJUBLJENIH: Momčilo Bajagić Bajaga i Miloš Biković objavili spot za pesmu "Darija" (VIDEO)

Na Dan zaljubljenih usledilo je potpuno neočekivano iznenađenje koje su spremili glumac Miloš Biković i muzičar Momčilo Bajagić Bajaga. Naime, uoči premijere romantične komedije "Hotel Beograd" danas je objavljena pesma "Darija" koju su zajednički izveli upravo Bajaga i Biković.

- Ova pesma je napravljena za film "Hotel Beograd" kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat učinila da Beograd i Srbija zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima - objasnio je Miloš Biković.

On se posebno zahvalio Bajagi rečima:

- Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva.

Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, obradovaće ih i novi film "Hotel Beograd" u kome Miloš Biković igra glavnu ulogu - veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija, u koje je upao, iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju. U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Dariju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.

Ljubitelji TV serijala "Kuhinja" i "Hotel Eleon" moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandema iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u ovom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Orašanin Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, ali i mnogih drugih.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još