Anđelina Džoli kao "princeza tame" u Berlinu

Film "Turista" (The Tourist) trenutno je na svojoj "premijernoj turneji" širom sveta, a jedna od stanica bio je i Berlin. Pogledajte u foto galeriji kakvu "princeza tame"-haljinu je izabrala Anđelina Džoli za nemački crveni tepih, ali i kakve osmehe joj je upućivao životni partner Bred Pit i... koliko iz dana u dana raste nivo "šmekerizma" Džonija Depa!

Anđelina Džoli nikada nije krila svoju ljubav prema crnoj boji, a ni svemu pomalo "mračnom", "mističnom", pa čak i za većinu zastrašujućem. Setimo se samo priča o tome da je nosila bočicu krvi svog bivšeg supruga Bilija Boba Torntona, potom njene ljubavi prema noževima...

Međutim, majka šestoro dece, uzorna partnerka jednako popularnog Breda Pita i ambasadorka UN-a se, moglo bi se reći, primirila. Međutim, na njen stari "gotski stil" podsetila je haljina sa Versace-potpisom, koju je obukla na berlinskoj premijeri svog novog filma "Turista". Neobična crna haljina osmišljena je kao "hibrid" koji spaja rukavice sa ostatkom kreacije.

Zajedno sa Anđelininom bledom kožom i mršavim telom, ceo utisak ipak malo podseća na Mortišu Adams, zar ne?

Naravno, Džoni Dep je na premijeru došao odeven u svom "sve može sa svim" stilu, koji mu s godinama sve više pristaje. Nije se preterano trudio da pozira sa svojom partnerkom iz filma, možda i zato što se pričalo da se i nisu baš najbolje slagali na setu "Turiste".

Više o filmu "Turista", kao i o datumu beogradske premijere, možete saznati OVDE!

Katarina Milovanović

Pogledajte još