PONAŠA SE KAO PUBERTETLIJA KOJI NIJE VIDEO ŽENU: Dragana Mitar progovorila o vrelim akcijama sa Edisom Fetićem (VIDEO)

Dragana Mitar tokom emisije "Pitanja novinara" pričala je o odnosu sa Edisom Fetićem, koji je i te kako bio buran u proteklim danima, a čak su između njih dvoje pale i pretnje.

Novinare je zanimalo zbog čega Dragana misli da je Fetić folirant. Darko Tanasijević je podsetio Draganu i kako je rekla da ju je Edo samo koristio zbog intimnih odnosa, pa ga je zanimalo da li to ova zadrugarka stvarno misli.

- Mnogo je zadrt. To i inat kod ljudi mrzim. To te nekada dovede do nekih stvari koje ne dovedu ništa dobro. Ne volim te dve osobine, a to je kod njega izraženo. Oko toga je krenula rasprava, pa se nakupilo nekih milion stvari... Ja nekada kažem nešto što mislim, nekada da povredim, nekada i nešto što ne mislim... Najdraže mi je od svega što sam konačno dobila potvrdu od njega i što je konačno priznao nešto u životu. Dok smo se tako svađali, ja sam njega juče videla da je stavio naočare, a oči su mu bile pune suza. Pustio je tu mušku suzu, ali ovoga puta ne zbog dece. On mi je rekao da mu je bilo mnogo teško. Rekao je da će da izađe, ali sa mnom. Zajedno - započela je Dragana, pa dodala:

- Ne mislim da me je koristio. Nismo imali rešene živote napolju. Mnogo je bolje da smo završili te neke naše priče, mada on zna da ja nisam mogla sama da završim tu moju priču. Meni suprug nije davao mira, tako smo isto prošli i sa njegovom ženom. Mnogo smo gori pakao prošli napolju, nego ovde, i ostali smo zajedno. Stvarno je bila katastrofa. Ja sam Edu rekla da se ponaša kao pubertetlija od 12 godina, kao da ženu nije video u životu. Ne znam što ga je sada sramota, a neće da me demantuje, zato što se slaže sa mnom. On ne može da se kontroliše i ja to vidim - pričala je Mitrova.

- Ja sam i pre Eda pokušavala da se raziđem sa suprugom, nisam mogla. Zna on celu situaciju. Došla sam ovde da bih to završila. Čak i prošle godine kada je suprug došao ovde sa Jovanom (sinom), to je već tada u mojoj glavi odavno bilo presečeno. Sve se nešto brzo dešavalo, mislili smo da od nas neće biti ništa, bili smo razdvojeni sedam meseci i shvatili smo da ne možemo da prekinemo tu komunikaciju. Lepo nam je kada smo zajedno, imamo neke planove Edo i ja, i verujem da će to da se ostvari - istakla je Dragana.

- Ja sam joj to zamerao i to je nešto zbog čega imamo većinu problema - umešao se Edo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još