ONI SU BEZOBRAZNI, JA TO NE ODOBRAVAM: Jadranka Mitar razočarana ponašanjem ćerke Dragane i njenog oženjenog dečka

Jadranka Mitar, majka učesnice "Zadruge 3" Dragane Mitar, kaže da nije srećna što je Dragana sa oženjenim muškarcem Edisom Fetićem, ali da se u njene odluke ne meša.

- Kada je ulazila u vezu sa Sinišom ja sam joj rekla: "Pa kako nađe čoveka 18 godina starijeg i oženjenog?". Neće ona mene da sluša, svakako će raditi šta ona hoće, a ja neću da se mešam u njenu vezu i njene izbore. Svakako mislim da bi trebalo da Edis razgovara sa ženom i da reši svoj status. Mislim da bi bilo najbolje da oni raščiste njihov odnos, da svako od njih dvoje ima čist status u toj priči. Da li će se on pomiriti sa ženom ili ostati sa Draganom, da li će se razvesti, to niko ne zna, ali ta pitanja moraju da se reše kada napuste rijaliti - smatra Jadranka i dodaje:

- Kako god da se završi ta priča, meni je bitno da moje dete iz rijalitija izađe zdravo. Prošle godine je izašla sa 20 kilograma više. Čujem i da on ima visok pritisak, a mlad čovek. Moraju da ostanu zdravi, pre svega. Nije im lako, ali moraju psihički sve to dobro da podnesu.

Majka Dragane Mitar jednako sa ćerkom proživljava napade na nju, a najviše je pogađa kada ljudi pričaju da ona razdvaja Edisa od dece.

- To da ona odvaja njega od dece mi najviše smeta. Pa kako roditelja odvojiti od dece? Roditelj je uvek roditelj, u kakvoj god vezi bio. To su gluposti - poručuje Draganina mama.

Iako neki misle da Dragana i Edis igraju rijaliti igru i da ih ne veže prava ljubav, Jadranka ne misli tako:

- Njih dvoje su dve godine zajedno, tu mora da nešto postoji. Što se njega tiče, samim tim što je ušao u rijaliti šou i sa njom obelodanio vezu govori o tome da je ozbiljan i da je stvarno voli.

Mnogi gledaoci osuđuju Draganu i Edisa što imaju intimne odnose pred kamerama, a njima se pridružuje i Jadranka:

- Oni su bezobrazni! Ja to ne odobravam! Dragana mi je rekla: "Neću imati odnose pred kamerama. Ni slučajno." i pogledajte sada šta radi. Čas ispod pokrivača, čas u tuš kabini. Oni misle da se ništa ne vidi, ali nije baš tako. Mada, moram da priznam da su u nezgodnoj situaicji, u vezi su, imaju potrebu da budu intimni, a svuda su kamere. Lako je da pričamo dok nismo u nečijoj poziciji.

Dragana Mitar je jedna od najintrigatnijih učesnica "Zadruge 3". Mnoge njene postupke gledaoci osuđuju, ali njen učešče u rijalitiju ne remeti život njenog sina Jovana u spoljnom svetu.

- On je od svega zaštićen. Mi mu dozvolimo da pogleda malčice rijaliti šou preko dana, ne dajemo mu da gleda kada su svađe. Bitno mu je da vidi da je mama srećna i da se smeje - kaže Jadranka i dodaje:

- Ne doživljava nikakve neprijatnosti. Naprotiv, vaspitačice ga obožavaju. Kažu da je divno dete i da je pravi mali genije - rekla je Jadranka.

Izvor: Pulsonline.rs
Foto: Premijera vikend specijal - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.