SVE JE BILA SAMO ILUZIJA: Editu Aradinović prevario dečko, ona pozvala njegovu ljubavnicu

Edita Aradinović godinama je bila u ljubavnoj vezi sa istim dečkom od koga je doživela veliko razočarenje jer ga je uhvatila u prevari. Ona je otkrila i kako se ponela kada je saznala sa kojom devojkom ju je dečko varao.

Iako ga je svuda hvalila kako je baš on čovek njenog života i kako je najbolji na svetu, ispostavilo se da je sve bila samo iluzija.

- Nismo uspeli. Bila sam mlada. Izgleda da mu se nisam dovoljno dopadala. Mnogo me je varao. Verovatno je da nisam bila dovoljno dobra. Nećemo da ga krivimo sada. Ja sam bila ubeđena da je to ljubav za sva vremena jer smo odrasli zajedno. Sad smo prijatelji. Oprošteno mu je. Sigurna sam da me je varao, pričala sam sa ženama. Ja sam se sa njima lepo ispričala. Nisu one krive. Rekle su mi da mi žele da nađem nekog boljeg od njega. Ja nikada nisam prevarila svog momka - kaže iskreno Edita pa je dodala:

- Moja intuicija prednjači nad mojom pameti. Prvu devojku koju sam zvala, predstavila sam se, rekla sam da u slobodno vreme radim kao FBI. Rekla sam imam loš osećaj, i da moja veza neće dugo trajati, te da mi pomogne da je okončam.

Izvor: Espreso.rs
Foto: editaaradinovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.