BAHATA NOVOSAĐANKA: Avion morao da čeka Daru Bubamaru?!

Dara Bubamara je posle nastupa u Cirihu, a pred let za Beograd, rešila da se počasti, te je u fri-šopu pazarila novi par Versaće naočara, zbog čega je kasnila na avion i pošteno iznervirala sve ostale putnike!

- Dara se šetala po radnjama na aerodromu u nameri da ubije vreme do poletanja aviona. Ali, kako to obično biva, brzo se zanela i zaboravila gde je - priča izvor koji se našao u istom avionu kao i pevačica.

- Prvo je obišla sve radnje sa kozmetikom, a potom se prebacila na one s naočarima. Dugo se zadržala u "Versaće" radnji i u njoj je probala skoro svaki par naočara. A i kada je našla ono što joj odgovara, Dara je samo nastavila da šopinguje, iako su u tom trenutku počeli da pozivaju putnike za njen let - kaže izvor i dodaje:

- Kada su se svi putnici ukrcali, od nje nije bilo ni traga ni glasa. U jednom trenutku putnici su počeli da se bune i baš kada je situacija pretila da postane neprijatna, Dara je ušla u avion. Poslednja se ukrcala na let! Uletela je zadihana sa nekoliko kesa u ruci, jedva je stigla da plati sve što je pokupovala i nije se obazirala na to što je kasnila, niti što je ostale putnike naterala da je čekaju.

Izvor: Pink.rs
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još