NARAVNO DA SAM NAMERNO DOŠLA: Kija Kockar u kafani u kojoj su bili Jelena Đuričanin i Sloba Radanović!

Poznati pevač Sloba Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin imali su raspravu kada se Slobina bivša žena Kristina Kija Kockar pojavila u prestoničkoj kafani u kojoj je Radanović trebalo da peva, u okviru humanitarne večeri.

Sloba je nakon rasprave sa Jelenom otišao iz kluba i nije se pojavio na bini. Kako nam je izvor rekao, Jeleni nije bilo prijatno u prisustvu Slobine bivše, za koju su mislili da se namerno pojavila, dok je njegov menadžer izjavio da je Sloba bio na infuziji i da nikakve svađe nije bilo.

Kristina kaže da je namerno došla na pomenutu žurku, baš zato što je bila humanitarog karatera, a da svog bivšeg muža i njegovu devojku navodno nije ni primetila.

Naravno da sam namerno došla, jer je humanitarna noć bila za ženu od prijatelja našeg menadžera. Njih dvoje nisam ni primetila i kratko sam se zadržala. Uvek se trudim da ispoštujem ovakve stvari, a ostali mi nisu interesna sfera - rekla je Kija.

- Nisam ih ni primetila, ali mi je Milan rekao da ih je video - priča Kristina i dodaje da poznaje ljude koji sarađuju sa njenim mužem, te da su oni prišli da joj se jave.

Prišli su mi njegovi muzičari i vozač da mi se jave. On mi se nije javio - zaključila je Kristina.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.