POKLONIĆU MU BUBREG: Majka jedne zadrugarke odlučila da bude donor Darku Laziću!

Darko Lazić je u velikom problemu, jer mu levi bubreg otkazuje i vrši samo delimičnu funkciju, zbog toga je pevač prinuđen da ide na transplataciju, ali kako ne želi da donor bude neko iz njegove porodice, on se odlučio za jednu kliniku u Italiji, gde je već na listi čekanja.

Međutim, kada je za njegov problem čula majka zadrugarke Tare Simov, Miroslava, ona je odlučila da bude donor i da mu pokloni svoj bubreg pošto mnogo voli Darka kao pevača i žao joj je zbog njegove zdravstvene situacije.

- Kada sam saznala da Darku Laziću treba bubreg, dobro sam se zapitala. Pa on je mlad čovek i mora da nastavi da živi normalno. Ja ću mu dati svoj bubreg, kao što bih dala i svom sinu. Pa pred njim je tek život. I ja imam decu, zato tako razmišljam. Pokloniću mu svoj bubreg, neću da mu prodam, a meni je i dovoljan jedan da preživim. Molim vas, neka mi se javi i ja ću odmah da krenem sa potrebnim analizama. Nadam se da će moj bubreg biti odgovarajuć za Darka - rekla je Miroslava Simov, koja uprkos teškim uslovima u kojima se nalazi ima volju da pomogne mladom pevaču.

Jedino je pitanje da li će Darko na to pristati, a neophodno je i da ona bude odgovarajući donor, što će se utvrditi detaljnim analizama ukoliko pevač prihvati da primi bubreg Tarine majke.

Izvor: Informer.rs
Foto: darkorazarovic/Instagram

Pogledajte još