ODUVALA ĐOGANIJEVU: Tijana Maksimović odgovorila na Lunine uvrede!

Tokom sinoćne emisije "Paparaco lov" gosti su ocenjivali izgled poznatih dama u kupaćim kostimama. Pobednica druge sezone "Zadruge" Luna Đogani, učestovala je u igri, pa je dala svoj komentar na izgled atraktivne starlete Tijane Maksimović Ajfon.

- Šta da kažem? Šta god da kažem dajem samo na važnosti, ljudima koji to nisu zaslužili. Ne mogu ni da je gledam, nemam komentar, 0 ocena - rekla je pobednica "Zadruge" o Maksimovićevoj.

Tijana je na svoj Instagram profil postavila delić Luninog nastupa uz komentar:

- Kad mi ovakva osoba da 0 bodova, da li mislite da mogu da se uvredim? Ne! Sve joj je oprošteno.

Tijana Ajfon je dala opširniji komentar na jučerašnju emisiju i komentar Đoganijeve:

- Kao što sam navela na svojim društvenim mrežama, smešno je da iko pomisli da bi devojka poput Lune mogla da me uvredi. Kao i za sve, pa tako i za moj izgled, svako može da kaže svoje mišljenje. Sa tim nemam problem jer vrlo dobro znam kako izgledam. Problem dolazi kada osoba poput Lune pred kamerama izražava gađenje ne samo prema meni već i prema drugima poptuno zanemarivši kako je pred kamerama izgledala i u kojim pozama i na kojim mestima (kokošinjac) je bila. Iako iz iskustva nisam mogla da kažem da veće grudi ohrabre osobu, kod Đoganijeve se desila jedna užasavajuća stvar, a to je da su joj silikoni nešto poput amnezije. Amnezije na sve što imenom i prezimenom predstavlja, a kako smo imali priliku da vidimo, ne predstavlja ništa lepo. Budući da je već bila sklona nervnim rastrojstvima kada god bi neko komentarisao njenu kosu, lice ili kilažu, bila bih nehumana kada bih se koristila njenim jezikom i to rastrojeno biće uništila etiketama koje se tiču njenih fizičkih osobina. Priznaćete, i te kako bih imala materijala, samo ću ovoga puta biti fina. Veće grudi ovoga puta nisu doprinele samopouzdanju, a nažalost ni punim klubovima, kojima se mesecima nudi besplatno. Ima ona svojih muka, koje ćemo gledati u Zadruzi 3. Do tada neka se bavi Tijanom, oprošteno joj je.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: ticamaksimovic/Instagram

Pogledajte još