TAJNO VENČANJE: Jelena Đuričanin i Sloba Radanović prave svadbu na proleće?!

Pevač Sloba Radanović rešio je da se tajno venča na proleće svojom izabranicom Jelenom Đuričanin, koja je zbog njega ostavila muža.

- Sloba mi se pohvalio da je nedavno zaprosio Jelenu i rekao mi je da neće mnogo da čeka sa venčanjem. Izvinio mi se što neće moći da me zove, jer su rešili da ne prave nikakvo veselje, pošto mu je tata Dušan umro pre dva meseca. Sloba hoće da izbegne medije i fanove, pa će venčanju, koje će sigurno biti na proleće, prisustvovati samo nekoliko ljudi - priča pevačev prijatelj koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da Sloba za sledeću godinu planira veliku, mrsnu, pravoslavnu svadbu:

- Kad prođe godinu dana od smrti njegovog oca, Sloba i Jelena će napraviti veliku svadbu, na koju će pozvati mnoge kolege i prijatelje!

Zaljubljeni par je odmah posle veridbe započeo zajednički život.

- Njih dvoje su čekali da se Jelena razvede da bi javno priznali vezu, što se desilo sredinom decembra prošle godine. Sloba ju je krajem januara zaprosio, a ona je naravno rekla "DA" i ubrzo se sa decom preselila u njegov stan na Novom Beogradu. Ma oni se već ponašaju kao da su u braku. Jeleni se posebno dopada što je Sloba brižljiv prema njenim sinovima, a rekli su mi da planiraju i zajedničko dete - priča Slobin drug.

Radanović juče nije želeo da priča o svadbi, ali je priznao da se u Jelenu zaljubio na prvi pogled i da je odmah znao da je onda prava žena za njega.

- Jelena me je osvojila spontanošću i iskrenošću. Spojile su nam se energije. Prvi put kad sam je video, znao sam da je idealna za mene. Našao sam ženu koja mi odgovara u svakom pogledu - rekao je pevač.

Izvor: SrbijaDanas.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.