ZILHA SE NIJE POJAVILA, FETIĆU SUZE U OČIMA: Edis nakon suđenja progovorio o deci i zakonitoj supruzi

Još uvek zakonita supruga učesnika "Zadruge 3" Edisa Eda Fetića, Zilha Karišik podnela je tužbu protiv njega za izdržavanje njihove maloletne dece, a tražila je od njega 50% od njegovog honorara u rijalitiju. Zilha se danas nije pojavila na sudu, budući da je otputovala sa decom na Zlatibor, dok se Fetić u sudnici zadržao oko sat vremena odakle je izašao nasmejan.

Edo je odmah nakon napuštanja suda progovorio o tužbi, razvodu, svojoj deci i još uvek zakonitoj supruzi, ali i o njegovom odnosu sa Draganom Mitar.

- Tužba je meni stigla juče, ja sam tu tužbu pročitao. U tužbi se traži 50% od zarađenog honorara u rijalitiju. Ona to traži za decu, ja to donekle opravdavam. Jedino što je mene tu malo zabolelo jeste što je navedeno da deca nemaju sredstva za izdržavanje. Naravno da imaju, ja sam ta sredstva ostavio pre nego što sam ušao. U sudnici mi je rečeno da je podneta i tužba za razvod braka i tužba za raspodelu imovine - počinje priču Edo i dodaje:

- Očekivao sam da će Zilha da podnese papire za razvod braka. U mom i Draganinom odnosu to ništa neće promeniti. Mi jako dobro komuniciramo. Tamo su uslovi za održavanje veze jako teški. Ja se nosim sa svime, i ona je imala iza sebe težak period, ali uspeo sam i nju malo da smirim. Ušli smo u neki bolji tok, pa videćemo kako će to da ide. U svakom slučaju Dragani neće biti ni drago, a ni loše zbog mog razvoda. Papirološki nama to znači - rekao je Edo, a onda progovorio o tome što se Zilha nije danas pojavila na sudu, ali i o tome koliko mu je teško što nije video svoju decu.

- Ne znam zašto se nije pojavila. U jednom trenutku sam mislio da će se pojaviti, a onda da neće. Zadnjih godinu dana za neke stvari za koje sam bio siguran da neće uraditi, uradila je. Neke stvari su me mnogo povredile. To su stvari koje sam ja mislio da sam rešio napolju. Mogla je da sačeka da se sve ovo završi i da razgovaramo da vidimo gde smo, šta smo. I da se pojavila danas, mislim da ne bismo imali nikakvu komunikaciju, pitao bih je samo za decu. Mislim da je bilo okej da vidim decu, nadao sam se da ću ih bar na trenutak videti. Nedostaju mi... - rekao Edo drhtavim glasom, a oči su mu bile pune suza - kaže Fetić s knedlom u grlu i na ivici suza i dodaje:

- Ja bih voleo da to bude sporazumno, nemamo 15 godina, možemo da se dogovorimo - rekao je Fetić o razvodu.

Izvor: Pink.rs
Foto:zzilhaaa/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.