URADIĆE ONO ŠTO SMATRA DA JE ISPRAVNO: Dragana Mitar ne želi da se meša u razvod svog dečka Edisa Fetića! (VIDEO)

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga" imali su priliku da gledaju klip u kom Edis Fetić prvi put priča o razvodu od svoje i dalje zakonite supruge Zilhe, a upravo zbog brakorazvodne parnice je danas izostao iz rijalitija.

- Ne želim da mu se mešam ni u šta. Nikada ništa ne uzimam zdravo za gotovo što je izrečeno, vratiće se sigurno. Neka reši sam sve, ono što smatra da treba da uradi, uradiće. Ja ne želim da budem razlog kraha njegovog braka, on je imao problema i pre. Tako je bilo i sa mojim prvim suprugom, on nije živeo sa suprugom dve godine, kada smo mi stupili u vezu - objasnila je Dragana.

- Vratiće se Edo, on više voli rijaliti od majke svoje. Spavam pored Eda i Dragane, o svemu pročaju ispod jorgana, jasno je da je želeo da se čuje sve što je imao da kaže. Ono što je najbitnije je da je demantovao sebe, da je potvrdio da je Dragana bila u pravu i da je trebalo da dođe sa papirom za razvod u rijaliti. Trese se zbog velikog pritiska. Ako donese papir, koji je trebalo na početku da donese, svi bi trebalo da mu pružimo ruku - rekao je Đedović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.