MORA DA TRAŽI OD KIJE DOZVOLU: Sloba Radanović želi da oženi Jelenu Đuričanin u crkvi?!

Pevačica Kija Kockar više puta je spominjala da je Radanovićeva porodica nikada nije prihvatila kao snajku. Prema rečima izvora, Slobi je mnogo značilo to što je njegov otac aminovao ovu vezu pre nego što je umro. Pevač je bio mnogo vezan za oca i njegov gubitak mu je teško pao. Neposredno posle njegove smrti Sloba Radanović je rešio da osnuje porodicu pa je zaprosio prelepu Jelenu.

Međutim, Sloba planira da se venča sa Jelenom u istoj crkvi u kojoj se venčao sa Kijom. Naredne godine desiće se svadba decenije u crkvi u kojoj se Sloba zarekao na večnu ljubav svojoj bivšoj ženi Kiji.

Međutim, još uvek se nije razišao pred Bogom od bivše supruge. Kako bi oženio Jelenu, neophodno je da se crkveno razvede od Kije. Kako izvor blizak Radanoviću navodi, Kija ne da Slobi saglasnost za crkveni razvod. Pevač je podneo zahtev za razvod kod parohijskog sveštenika koji je dostavljen Kiji. Međutim, pevačica nije želela da mu da saglasnost pa zatone može da oženi Jelenu.

Ukoliko Sloba nagovori Kiju da potpiše papire, moći će da izgovori sudbonosno “DA” sa svojom novom izabranicom. Možemo da zaključimo da njihova zajednička budućnost zavisi od Kije. Ako Kristina da zeleno svetlo, obred venčanja Slobe i Jelene će se razlikovati od njihovog.

Naime, drugi put kada se sklapa brak u crkvi ne nose se krune tokom obreda i venčanje je puno pokajničkih uzdaha. Ovakvim obredima dominira osećanje pokajanja, pa i tuge, zbog prethodnog venčanja koje nije ispunilo svoj cilj.

Sloba i Jelena su se dogovorili da ovu lepu vest kriju od javnosti i da se venčaju kada prođe godinu dana od očeve smrti. Jelena je odmah pristala i rešila je da ispoštuje ovakvu odluku svog izabranika. Njegov prijatelj je otkrio detalje prosidbe. Kupio je skupocen prsten, pojavio se na vratima zajedničkog stana i iznenadio je prelepim buketom ruža. Jelena je pomislila da je dobila samo korpu sa cvećem, ali je pravo iznenađenje nastalo kada je ugledala prsten. Kada je zapevao njenu omiljenu pesmu, krenule su joj suze. Potom ga je ugledala na kolenima i oduševljenjem je rekla "DA". Njegov prijatelj je dodao da je Slobina majka Draginja znala za pevačev plan i da ga je u potpunosti podržala.

Očekujemo svadbu decenije za manje od godinu dana.

Izvor: Svet.rs
Foto: slobaradanovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.