LEPŠE VAS JE GLEDATI NEGO SLUŠATI: Kija Kockar isprozivala Anu Korać i Taru Simov! (VIDEO)

Treći nastup večeras imale su Ana Korać Tara Simov, jedne od najzgodnijih zadrugarki iz Bele kuće, koje su imale šta da pokažu gledaocima i žiriju. Njih dve su se predstavile numerom "Boing 747" koju u originalu izvode Ministarke.

Ove dve zadrugarke dale su sve od sebe da se što bolje predstave u imitaciji, a onda su usledili i komentari žirija. Ono što je zanimljivo jeste da je u žiriju ove noći i Kristina Kija Kockar, sa kojom Ana više nije u dobrim odnosima, kao što je to bio slučaj pre tri godine kada su započele svoje prijateljstvo u prvoj sezoni "Zadruge".

- Tara tebi je nedostajao tvoj pilot Mateja u ovom slučaju. Tara bi imala sto posto energije, ali je zato Ana to nadomestila - rekla je Ljupka Stević.

- Ana, van ritma si, to mi se nije dopalo. Što se tiče Tare, bila je u ritmu. Tara ti si meni tako slatka i mršava u tom kostimu. Prava si stjuardesa - rekla je Cakana.

- Lepše vas je gledati, nego slušati. Super izgledate. Skinule ste fazon. Mogle ste malo da se sinhronizujete, ali sva sreća pa ste lepe - izjavila je Maja Nikolić.

- Hvala Bogu pa nisu ovakve stjuardese. One tako ne izgledaju i veliki pozdrav za moje bivše kolegnice. Veliki pozdrav za ekipu koja je napravila ovu pesmu i to je to - kratko je izjavila Kija.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.