PONOVO U BELOJ KUĆI: Miljana Kulić nastupila na "Zadrugoviziji" (VIDEO)

Veliko iznenađenje sinoćne "Zadrugovizije" bio je 21 nastup. Miljana Kulić koja je izbačena iz Bele kuće 14. februara vratila se u rijaliti program nastupom na "Zadrugoviziji". Ona je otpevala novu pesmu Ane Nikolić "Bilo je lepo". Kulićevu je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Dok je temperamentna Nišlijka blistala na sceni, iz bekstejdža je sve pažljivo pratio njen bivši dečko Lazar Čolić Zola koji je gutao knedle.

Nakon nastupa usledili su komentari stručnog žirija.

- Iznenađenje večeri, definitivno! Miksi, bilo je lepo. Izabrala si hit i drago mi je što si onako sa stilom to odradila. I svaka čast što si naučila tekst - rekla je Kija Kockar.

- Svaka čast za izbor pesme. Odradila si ovo maestralno. Nije lako naučiti ovakav tekst. Ti si ovo odradila perfektno - govorila je Ljupka Stević.

Miljana je u jednom momentu odlučila da zagrlili Gastoza, a došlo je i do manjih varnica između Kulićeve i pevačice Maje Nikolić.

- Za mene kažu da sam muški Gastoz. Ja njega volim i to su za mene sitne provokacije. Volela bih da bude uspešniji od mene, što i jeste - govorila je Miljana.

- Nemaš razloga da imaš gard prema ljudima koji hoće da te savetuju - rekla je Maja Nikolić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još