SINOVI SU PREŽIVELI TRAUMU: Emina Jahović priznala da žali zbog razvoda

Tridesetosmogodišnja Emina Jahović ponovo je u ljubavi sa bivšim mužem Mustafom Sandalom. Pop pevačica kaže da se kaje što se razvela od turske muzičke zvezde, s kojom ima dva sina.

- Ranije, dok sam odrastala u Novom Pazaru, kad bi neka žena zatražila razvod mnogi bi je osuđivali i ispala bi crna ovca. Danas je to drugačije, mnogo brakova ne opstaje. Međutim, sinovi Javuz i Jaman prošli su kroz traumu zbog našeg razvoda, žao mi je zbog toga. Ma, bilo bi bolje da se Mustafa i ja nismo razveli! Ali izgleda da nam je bila takva sudbina...

Dve godine posle razvoda vas dvoje ste ponovo nerazdvojni.

- Ako se ne čujemo ili vidimo samo jedan dan, odmah se zabrinem da mu se nije dogodilo nešto loše. Imamo lep odnos, mislim da drugima možemo da budemo dobar primer. Eto, nastavili smo da funkcionišemo. Naša deca nisu smela da ispaštaju, a s vremenom smo opet postali bliski.

Priča se da slepo veruješ u horoskop i da mnoge odluke donosiš u skladu sa tim.

- Tačno! Prethodna godina je po mnogo čemu bila teška za mene. I privatno i poslovno. Astrolog mi je rekao da će 2020. biti znatno bolja, što me raduje. Verujem da me čeka mnogo lepih stvari!

Ranije su te prozivali da si se bogato udala, a ti zapravo sve vreme radiš naporno - pevaš, glumila si u turskoj seriji... Šta je sledeće?

- Već dugo spremam liniju šminke, koju hoću uskoro da plasiram na tržište. To mi oduzima mnogo vremena, pa ne stižem da se bavim muzikom. Moraću bolje da se organizujem, imam utisak da mi je dan prekratak.

Bila si gost na koncertu Nataše Bekvalac u Areni. Da li ćeš se usuditi i ti da zapevaš na tom mestu?

- Nadam se da ću uskoro i ja da napravim koncert. Sviđa mi se što u Srbiji mukotrpnim radom moraš da zaslužiš punu Arenu, ne možeš da je napuniš preko noći. Na njenom koncertu sam otpevala nekoliko pesama i imala sam neviđenu tremu.

Da li si Natašu savetovala kako da nađe pravog muškarca?

- Nismo pričale o tome, ali joj želim sreću u pronalaženju onog pravog. Ona pršti od seksepila, divna je majka i zaslužuje muškarca koji će je držati kao malo vode na dlanu.

Na nekim fotografijama izgledaš premršavo, priča se da imaš samo 49 kilograma.

- Biću iskrena, za mene žena nikad nije dovoljno mršava! Malo sam bolesna po tom pitanju. Volim taj anoreksični izgled! Kao što neki dizajneri vole androgene modele, tako ja volim mršavost. Imam izražene kukove, pa moram dosta da vežbam i da se hranim zdravo.

Danas su u modi obline.

- Tačno! Zbog toga ja nisam u trendu!

Izvor: Informer.rs
Foto: yaemina/Instagram

Pogledajte još