Geopolitika u digitalno doba - može li Srbija da iskoristi šansu?

Privredna komora Srbije i kompanija Ringier Axel Springer organizuju Blic panel "Geopolitika u digitalno doba - može li Srbija da iskoristi šansu?", koji će se održati 3. marta 2020. godine u 12h, u Konferencijskom centru hotela "Gorski" na Kopaoniku.

Na panelima će kao klјučni govornici učestvovati Ravi E. Abdelal (Rawi E. Abdelal), ugledni profesor međunarodnog menadžmenta na Harvardskoj poslovnoj školi i Taavi Kotka, bivši direktor za informacione tehnologije Estonije.

Među govornicima biće i Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimedije Telekoma Srbije i Dušan Zabrodski, iz kompanije Investment Partner, Rockaway Capital koji će predstaviti strateške teme za oblikovanje politike, biznisa i ekonomije i odgovarati na pitanja o važnosti digitalizacije kao dugoročne investicije za kompanije i državu.

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije moderiraće dva panela - "Geopolitika u digitalno doba: lekcije za države i kompanije" i "Digitalizacija Srbije - najbitnije prepreke na putu".

Na panelima će učestvovati više od 300 donosilaca odluka iz Srbije i regiona iz sfere politike i ekonomije, među kojima i direktori, preduzetnici, predstavnici startapova i sektora koji se bave trendovima i utiču na razvoj današnje ekonomije, oblikujući poslovni ambijent u skladu sa pravcima razvoja digitalizacije.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još