PRETILA DA ĆE JE GEPEKOVATI: Dragana Mitar tukla devojke bivšeg muža, nastradala i Seksi Sandra

Učesnica "Zadruge" Dragana Mitar pretila je pevačici Sandri Valterović poznatijoj kao Seksi Sandra jer je svojevremeno njen muž Siniša Dragutinović odlepio za njom, zbog čega je čak želeo i da je ostavi.

Navodno je Dragana tukla devojke koje su prilazile Siniši, jer je znala da joj je on odličan izvor prihoda. On je, prema rečima izvora, sve kupovao Dragani, a onda je upoznao Sandru.

- Ubrzo su mu prijatelji pomogli da je nađe na Instagramu, a došao je i do njenog broja. Počeo je da je obasipa porukama, ali samo kada Dragana nije pored njega. Kada je ona jednog momenta videla poruke, a tek kada je shvatila da je odlepio za pevačicom, poludela je od besa - kaže izvor i dodaje da je Dragana tada u besu izgovorila strašne psovke i pretnje.

- Sandrica će da bude spakovana u gepek i bačena negde na Avali u pola noći, pa nek crkne od straha - zapretila je ona tada - priseća se izvor.

Kako se navodi, Dragana je skovala plan kako da dođe do Sandre. Htela je da joj naudi, da je prebije nasmrt. Saznala je gde živi, šunjala se maskirana oko njene zgrade ne bi li je srela. Nakon nekoliko večeri stražarenja, njih dve su se srele oči u oči. Sandra je bila prestravljena, izbezumljena i uplašena. Počele su da se guraju i šamaraju. Nije se znalo ko koga čupa i vuče. Komšije su počele da izlaze na prozore, što je uplašilo Draganu da će zvati policiju. Pokušala je da pobegne, ali ju je Sandra tada udarila nogom u leđa i ona je pala na beton.

- Da ti nije palo na pamet da mi reč kažeš jer znam one sa kojima si bila za pare. Idi čuvaj svoje dete i okani se mene - rekla joj je tada Sandra.

Kako dalje tvrde isti sagovornici, ona se jedva podigla, imala je opasne povrede leđa i kolena. Posle je molila Sandru preko poruka da joj oprosti i da nikome ne priča ono što o njoj zna. Pevačica Seksi Sandra je donekle i potvrdila priču, ali nije želela da ulazi u detalje.

- Istina je da smo Dragana i ja imale incident i da je imala pik na mene. Bila je ljubomorna, ali bez razloga. Pretila mi je, ali ja sam je sasekla činjenicama - bilo je sve što je želela da kaže Sandra.

Izvor: Pink.rs/Srpski telegraf
Foto: dragana_mitar/Instagram

Pogledajte još