KIJU UPOREDILI SA SLOBINOM VERENICOM, KOCKAREVA ŽESTOKO UZVRATILA: Za razliku od nje, ja sam sićušna

Pobednica "Zadruge 1" i pevačica u usponu Kristina Kija Kockar odgovarala je na škakljiva pitanja, te je pomenula i Lunu Đogani, Slobinu devojku Jelenu Đuričanin, ali i učesnike "Zadruge 3".

Naime, mnogi Draganu Mitar, ućesnicu "Zadruge 3", porede sa Lunom, s obzirom da je uplovila u vezu sa oženjenim muškarcem, a Kija je dala iskren komentar.

- Odvratni su. Pogotovo Edo. Odvratno je to što radi i ženi i deci i mislim da je još jedan primerak goveda. Što se tiče Dragane, osim što je ljubavnica, ona ima dete koje sve to gleda. Oboje su bez srama i stida! Njima je normalno da ruše tuđe domove i mirno spavaju - rekla je Kija.

Kija je za Lunu rekla da je želi što dalje od sebe, a na njenu izjavu da ne želi da se blamira na velikim turnejama, Kockareva je imala da poruči samo jedno.

- Svako zna svoj domet, a treba biti pozvan na veliku turneju. Ja znam da pevam. Što se tiče Lune, ne znam zašto je stalno spajaju sa mnom i upoređuju nas, kada nas dve ne veže ništa osim što je spavala sa mojim mužem - kazala je Kija.

Na priče da sa novom frizurom podseća na Slobinu devojku Jelenu Đuričanin, Kija se samo nasmejala.

- Imala sam ovu boju kose godinama unazad. Daleko od toga da ličimo. Ja sam mala, sićušna - rekla je Kockareva.

Izvor: Kurir.rs/Star
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.