STIGLA JE "HEROINA": Anastasija Ražnatović objavila novu pesmu (VIDEO)

Anastasija Ražnatović izbacila je novu pesmu pod nazivom "Heroina", što je prva pesma posle 11 meseci otkako je objavljena numera "Rane".

Pevačica je potpisana i kao jedan od tekstopisaca na novoj numeri, zajedno sa Milanom Laćom Radulovićem i Benjaminom Krnetićem, dok je Darko Dimitrov potpisan kao kompozitor i aranžer.

Ražnatovićeva priznaje da je zbog nove pesme prošla kroz dramu, s obzirom na to da ju je neko na kvarno pustio na društvene mreže.

- Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pesme “Heroina” koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar pre nego što sam želela da je predstavim publici. Nisam htela da dozovolim da pesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donela odluku da objavim pesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidela mi se čim mi je ponuđena, a verujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike - kaže Anastasija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: anastasijaraznatovic/Instagram

Pogledajte još
2 komentara
  1. Pera says

    Pesma je s*anje cisto 🙄🙄🙄🙄😥😥😥😥😥

  2. Milica says

    Jako, losa pesma bas je bezveze.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.