KATARINA GRUJIĆ IZAZVALA BURU NA ESTRADI: Dede milioneri pevačice razvlače po jahtama i hotelskim sobama

Pevačica Katarina Grujić (27) bez dlake na jeziku prokomentarisala je devojke koje ulaze u vezu sa oženjenim muškarcima, a na pitanje da li nju privlači ta vrsta "zabranjenog voća", imala je spreman odgovor.

- Daleko bilo! Nikada ne bih bila druga! Drage dame, uvek budite jedine i najbolje! - rekla je Kaća za "Informer".

Grujićeva je rođena u imućnoj porodici, te nije imala potrebu poput svojih koleginica, kako je rekla, da bude igračka milionerima po jahtama i hotelskim sobama.

- Rođena sam u dobrostojećoj porodici, fino sam vaspitana, školovana sam i ceo život sam okružena pažnjom roditelja, sestre i prijatelja! Muzikom se bavim jer je to oduvek bila moja velika ljubav i želja, a ne zbog materijalnog zadovoljstva - rekla je pevačica i dodala:

- To što danas mnogo nastupam i dobro zarađujem samo je plus u životu jedne mlade devojke. Nikada nisam imala potrebu da budem igračka nekih deda milionera koji su po jahtama i hotelskim sobama razvlačili neke pevačice i nazovi pevačice. Ako je to njima lepo i isplati im se, meni nije - rekla je Kaća.

Kaća nije želela da kaže koje koleginice je indirektno prozvala.

- Prepoznaće se one same. A nemam ja šta kome da poručujem, sve vam je jasno ko se danas čime i kako bavi - zaključila je pevačica.

Izvor: Informer.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još