SA ANOM VIŠE NAMAM RAZMIRICE: Darko Lazić progovorio o razvodu, naslednicima, verenici i planovima za budućnost

Darko Lazić postao je otac drugi put pre devet meseci, kada mu je verenica Marina Gagić rodila sina Alekseja, dok iz prvog braka sa Anom Sević ima šestogodišnju ćerku Lorenu.

Pevač je priznao da je Aleksej doneo novu radost, ali da nije vičan u menjanju pelena, hranjenju i presvlaćenju. Za te stvari je zadužena Marina.

- Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kad poraste. Lorena i Aleksej su divni. Aleksej je mirna beba, osim kada je gladan, žedan ili se upiški. Noću spava odlično i slabo se budi. Takva je manje-više bila i Lorena kada se rodila. Šta da vam kažem, imam lepu i dobru decu - rekao je Darko i dodao da Lorena obožava Alekseja, kao i on nju.

- Slabo nas posećuje jer ja puno radim, a i Ana joj često organizuje neka putovanja. Međutim, volim da je iznenadim i dođem po nju u vrtić. Tada ostatak dana provedemo zajedno - dodao je Lazić, a potom se osvrnuo na dogovor sa Sevićevom oko zajedničkog starateljstva:

- Normalno je da ljudi nakon razvoda imaju razmirice. Međutim, sve smo rešili na obostrano zadovoljstvo.

- Sa Aleksejem sam se snašla kao da mi je četvrto dete, a ne prvo. Roditelji nam često dolaze u posetu, ali retko kad od njih tražim pomoć. Nastojim da se o sinu brinem sama i budući da Darko često nije tu, mogu reći da mi dobro ide. Lagano prolazimo kroz sve faze, a evo, baš ovih dana pitamo se zašto prvi zubići nikako da izniknu - uključila se u razgovor i Marina, dodajući:

- Darko čak ne voli ni kad Aleksej malo duže plače, odmah se unervozi i traži da idemo kod lekara.

- Istina je da sam, za razliku od nje, veoma oprezan i često joj govorim da ga ne ostavlja samog na krevetu. Počeo je da se vrpolji i zato u sekundi može da mu se dogodi da padne i povredi se - nadovezao se pevač, podvlačeći da misli da će biti strog otac Alekseju.

- U selu (prim.aut. Brestaču, u kom je par živeo donedavno pre preseljenja u Beograd) preko zime nema šta da se radi i to je jedini razlog našeg privremenog preseljenja u prestonicu. Na leto ćemo se vratiti u rodno mesto. Oboje volimo prirodu, a kada se vreme malo prolepša, završićemo i bazen, tako da će nam biti prelepo - ispričao je Darko, uz napomenu da uskoro više neće iznajmljivati stan nego će kupiti nekretninu.

- Vrlo brzo ćemo to učiniti. Razmatramo da se skućimo na Novom Beogradu jer nije skučen kao ostali delovi grada, a blizu je i aerodrom - priznao je.

- Za navikavanje na život u Beogradu mi je trebalo svega par dana. Volim sa Aleksejem da prošetam pored reke ili odem do tržnog centra. Stekla sam i prijatelje, tako da se ne žalim - zaključila je Gagićeva.

Izvor: Kurir.rs/Story
Foto: darkolazarovic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.