PREŠAO U PRAVOSLAVLJE I VOLI ĆEVAPE: Tijana Bogićević iskreno o braku sa Markom Robertsonom

Tijani Bogićević, nekadašnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji pripala je čast da otvori prvo polufinalno veče na Beoviziji, otpevavši pesmu "Arcade" i to u duetu sa suprugom Markom Robertsonom.

Robertson, koji je osvojio srce naše pevačice je za ovu priliku specijalno došao u Srbiju. Par je dobio gromoglasni aplauz, a za publiku je ovaj duet bio pravo iznenađenje jer je ovo prvi put da je Tijana predstavila svoju jaču polovinu.

Inače, Mark i Tijana godinama žive u Bostonu, a talentovana pevačica voli da dovodi muža u Srbiju i u rodni Novi Sad. Venčali su se 2015. godine u Americi u prisustvu članova porodice i prijatelja, a kasnije su organizovali i venčanje u Srbiji. Kako je Tijana otkrila u jednom intervjuu kako bi imali crkveni obred, Mark je prethodno morao i da se krsti u pravoslavnoj crkvi.

- Moram da razbijem fascinaciju naših ljudi o strancima koji prelaze u pravoslavlje. Amerika je zemlja u kojoj je zastupljena velika sloboda religija i u jednoj ulici možete da vidite 20 različitih verskih zajednica. Mark je i ranije bio hrišćanin, a sada je prešao u pravoslavlje. Dopadaju mu se naše crkve, osećaj mira i spokoja u njima, a posebno je oduševljen kako su oslikane - rekla je jednom prilikom i dodala:

- Obožava sarme i često ih spremam, ali i banjalučki ćevap koji je jeo u Novom Sadu. Kada sam nedavno došla u Srbiju, pitao me je da li sam išla na ćevape. Svi su ga ovde odlično prihvatili, moji roditelji ga obožavaju. Dolazimo dva puta godišnje u Srbiju.

Izvor: Stil.rs/Kurir
Foto: tijanabogicevic_music/Instagram

Pogledajte još