KAD JE NEKO PRAVI, NEMA POGREŠNOG TAJMINGA: Snežana Dakić uputila snažnu poruku ženama! (FOTO)

Pedesetjednogodišnja novinarka i TV voditeljka Snežana Dakić, često je aktivna na društvenim mrežama i redovno daje savete i mišljenja.

Naime, Snežana je i ovaj put izrazila svoje mišljenje na svom Instagram nalogu o "gospodinu pravom" i predstavila svoje viđenje o tome kakvi su zapravo muškarci i uputila snažu poruku ženama.

- Ima li pogrešnog vremena za prave ljude? Mislim da kod zrelih ljudi taj argument ne vredi. Za neke susrete ne možete izabrati savršen trenutak. Nekoga ko je izuzetan upoznate samo jednom. I tada ste u prilici za ozbiljniji kontakt. Mislim da mnogi pogreše iz sopstvene nesigurnosti. Pomisle: "Samo još ovo da mi se reši, pa cu onda biti ekstra." E, pa ne može! Prošao voz! Ne možemo uvek biti u top situaciji. A savremena narcistička kultura nameće "očekivanje" da se drugima prikazujemo samo u najboljem svetlu. I da mu se "uskracujemo" kad nam je loš dan, loš period ili tu osobu "odlažemo". E, pa ne može! Kad je neko pravi, nema pogrešnog tajminga! Nema odlaganja! Tako se ne može zadržati kvalitetan partner, prijatelj, drug. To je kukavičluk. Svako normalan razumeće kad ste u minusu. I pomoći će vam da se izvučete. Imaće strpljenja. Zato što je pravi! Ali to je najčešće muška "boljka", ne želi da ga vidite ili upoznate kad je slab. Ili kad on misli da nije u reprezentativnoj situaciji. Ali, šta je stvarno slabost? Možda i niste toliko loše, koliko mislite. Dobar broj muškaraca ne ume da bude u vezi, za njih je to nemir i nespokoj, jer su navikli na cimanje, na ljubomorne scene, kontrolu i nespokoj. Prvo, ni sami ne kapiraju da ste vi tu dobrovoljno i da ne mora da vas proverava i kontroliše. I tako neće sebi da kvare život, da ga komplikuju. A ne shvataju da je ljubav radost, sreća, harmonija, razumevanje, podrška... Ja to znam. Ali nije za utehu. Jer, muškarci su pi*ke. Čak i kada izgledaju kao mačo i alfa mužjaci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još