Milan Jovanović na transfer listi

BEOGRAD, 19. decembra 2010. (Beta) - Uprava Liverpula stavila je napadača Milana Jovanovića na transfer listu, posle samo šest meseci od njegovog dolaska na Enfild, preneli su britanski mediji.

Jovanović je letos dogovorio dolazak u Liverpul sa tadašnjim trenerom Rafaelom Benitesom, ali Španac je napustio klub, a srpski reprezentativac nije uspeo da se izbori za mesto u timu novog trenera "crvenih" Roja Hodžsona.

Mediji navode da je uprava Liverpula zbog toga stavila 29-godišnjeg napadača na transfer listu i za njega odredila cenu od tri miliona funti, preneo je sajt Gol.

Jovanović je odigrao osam utakmica u Premijer ligi, bio je u startnoj postavi na četiri meča i nije postigao nijedan gol. Poslednji put je bio starter u septembru, na utakmici protiv Birmingema.

List Sandej Miror navodi da su Keln i Hamburg zainteresovani za dovođenje Jovanovića, kao i "manji" premijerligaški klubovi.

Jovanović je u karijeri igrao za Vojvodinu, Šahtjor, Lokomotivu iz Moskve i Standard iz Liježa. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 33 utakmice i postigao 10 golova.

Pogledajte još