INCIDENT NA SNIMANJU SERIJE : Andrija Milošević se zamalo udavio u bazenu!

Andrija Milošević kaže da se umalo udavio u bazenu na snimanju serije "Slatke muke". Glumac u intervjuu priča kako mu je bilo da radi sa devojkom Aleksandrom Tomić, otkriva da li je u krizi srednjih godina, kao i da li muškarci zaista non-stop imaju seksualne fantazije.

Andrija je prepričao i neprijatnost koju je doživeo u bazenu vile u kojoj su snimali seriju:

- Slučajno sam zgazio mački na rep. Ona se prepala, a ja sam naglo odskočio od nje. Oboje smo proklizali i upali u bazen. Spasao sam je da se ne udavi, pa sam i mogao da se utopim. Bilo je malo čupavo, ali se na kraju sve dobro završilo.

Seriju "Slatke muke" mnogi porede sa serijom "Andrija i Anđelka". Vidiš li ti neku sličnost?

- To su potpuno dve različite forme. Teme koje se obrađuju u obe serije su univerzalne i ljudske. Može se reći u nekim momentima slične, ali su tretirane na dva različita načina. Drago mi je što se obe serije sviđaju ljudima.

Da li si i ti u krizi srednjih godina kao glavni junak "Slatkih muka"?

- Svi smo u krizi raznih godina. Lik iz serije ima dosta sličnosti sa mnom.

Kako ti je bilo da radiš sa devojkom Aleksandrom Tomić, koja u seriji igra tvoju ženu Anu?

- Bilo je lako i na snimanju nismo imali situacije malih porodičnih ekscesa. Ja sam inače vrlo težak na snimanjima, jer mi je pojačan metabolizam, pa je teško ispratiti sva moja unakrsna raspoloženja. Moja Aleksandra je stabilna i realna, pa se sve lepo uklopilo.

Da li njoj i privatno prebacuješ da troši mnogo para, kao što to činiš u seriji?

- Nemamo tih problema. Živimo po svojim pravilima i retko nam se dešavaju šablonska nerazumevanja, svađe i slično. Mi smo više kao neko pleme, sa svojim zakonima i sopstvenom vizijom sveta.

A kako si se slagao sa Mirjanom Karanović, koja ti u seriji igra majku?

- Bila je čast igrati sa njom. Ona je neustrašivi profesionalac, umetnica i ratnica. Mnogo nam je pomogla u samom radu. Svojim idejama je učinila da naše scene budu bolje.

Šta misliš, da li muškarci zaista imaju toliko seksualnih fantazija na dnevnom nivou kao Andrija u seriji?

- U seriji smo prikazali samo delić sveopšte fame, recimo, za dupetima. Devojke gaje dupeta i onda ih slikaju, te imaju milione pratilaca na društvenim mrežama. Kako objasniti nekome da mu guzica ne može biti zvezda vodilja u životu?

Izvor: Espreso.rs/Informer
Foto: andrijamilosevic_official/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.