PODIŽE ENERGIJU I KONCENTRACIJU: Nataša Bekvalac posećuje reiki majstora?!

Nije Novak Đoković jedini koji uz pomoć duhovnik učenja i tehnika želi da popravi kvalitet svog života, da podigne energiju i koncentraciju. I Nataša Bekvalac ide na tretmane kod istog reiki učitelja Žarka i kune se da joj reiki pomaže. Reč je o metodi tradicionalne medicine koja je zvanično prihvaćena i odobrena u Srbiji, a služi za unapređenje zdravlja.

Uprošćeno, to je veština korišćenja univerzalne životne energije za povećanje vitalnosti, jačanje odbrambenih sposobnosti organizma, unapređenje zdravlja i poboljšanje kvaliteta života. E sad, praktikanti reikija veruju da energija može da se materalizuje, što znali da čovek može da kreira situacije u svom životu koje želi i tako ga menja. Priča se da je Novak Đoković veoma zadovoljan svojim reiki majstorom i da je Žarko zamenio Pepea Imaza, a i od pevačice stižu samo pohvale na račun učitelja.

Inače, osim reikija, Nataša Bekvalac upražnjava i rekonekciju, tretman kojim se razbijaju energetske blokade, a telo i duh se vraćaju u ravnotežu. Zvuči šašavo, ali Nataša razvali Arenu. Onakav koncert još nismo videli, a o Novakovim uspesima da i ne pričamo, pa vi vidite.

Izvor: Svet.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još