MAMA JE STALNO VODI NA PUTOVANJA: Darko Lazić žali što ne provodi više vremena sa ćerkom Lorenom

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić rade na pripremama za svadbu koja je planirana za jun, a tog dana će najverovatnije krstiti sina Alekseja. Pevač ne krije da uživa u ulozi oca, ali ni to da većinu obaveza oko bebe prepušta verenici Marini, međutim, ćerku Lorenu ne viđa i to mu baš teško pada.

Naime, pevač je priznao da svoju naslednicu koju ima iz prvog braka sa Anom Sević ne viđa onoliko koliko bi on voleo i donekle za to osuđuje bivšu.

- Lorena nas slabo posećuje jer Ana često organizuje neka putovanja. Mislim, da ne bude nešto, radim i ja puno, ali bih voleo više da smo zajedno. Međutim, volim da je iznenadim i dođem po nju u vrtić. Tada ostatak dana provedemo zajedno - rekao je Lazić, a potom se osvrnuo na dogovor sa Sevićevom oko zajedničkog starateljstva:

- Normalno je da ljudi nakon razvoda imaju razmirice. Međutim, sve smo rešili na obostrano zadovoljstvo.

- Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali, a ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste - rekao je Darko za "Story".

Podsećamo da je Aleksej drugo dete Darku budući da iz braka sa koleginicom Anom Sević ima ćerkicu Lorenu, koja ne viđa često.

Izvor: Kurir.rs/Republika
Foto: darkolazarovic_official/Instagram

Pogledajte još