MARKO JE ŽELEO DEVOJČICU: Jovana Nikolić Mišković progovorila o drugoj trudnoći

Pop pevačica Jovana Nikolić ponovo trudna i čeka svoje drugo dete. Atraktivna plavuša prvi put porodila se u martu 2013. godine i dobila ćerkicu Antoninu, a njen suprug Marko Mišković i ona ne skrivaju sreću što će ponovo dobiti prinovu.

Pevačica je u intervjuu za magazin "Story" otkrila da će dobiti još jednu devojčicu, a priznala je da je očekivala da će roditi sina.

- Bila sam ubeđena da nosim dečaka, dok je Marko opet želeo devojčicu, a i Antonina. Pa eto, ispunila sam joj želju. Konačno će dobiti sestru o kojoj sanja već neko vreme - ispričala je pevačica, pa otkrila da li su razmišljali o imenu za drugu ćerku:

- Imena je mnogo, a nas je troje. Svako ima svoje želje, tako da još nismo stigli ni do užeg izbora (smeh). Marko je dao ime Antonini pa mislim da je sada došao red na mene.

Lepa pop pevačica istakla je da još nije počela da priprema stvari za drugu bebu, jer je donela odluku da kupi samo ono što joj je neophodno.

- Nismo još počeli sa tim, ali sada sam iskusnija pa sam odlučila da ću kupovati praktične, a ne lepe i moderne stvari. Verujem da će mi spisak potrepština skratiti i to što je mnogo toga ostalo od Antonine. Sve što budem mogla da iskoristim uzeću u obzir - navela je Jovana.

Izvor: Pink.rs/Story
Foto: Promo

Pogledajte još