MUKAMA JOŠ NIJE KRAJ: Darko Lazić mora na još jednu operaciju?!

U poslednjih godinu i po Darko Lazić proživeo je pravi pakao nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo kada se iz Šapca vraćao u rodni Brestač.

Zbog te nesreće pevač je imao bezbroj operacija, kako na nozi tako i na unutrašnjim organima, ali mukama, izgleda, još nije kraj. Popularni folker nedavno je smanjio želudac, a sledeći zahvat je, navodno, operacija ruke. Međutim, zbog velikog broja hirurških intervencija, lekari koji brinu o zdravstvenom stanju folkera odlučili su da ga operišu tek sledeće godine.

Prema neposrednim saznanjima, Darko se odlično oseća, ali njegov organizam nije u stanju da u narednih dvanaest meseci izdrži totalnu anesteziju.

Porodica i verenica Marina Gagić, kao i lekari, posavetovali su ga da sačeka i on je na to pristao. Muzičar je maksimalno posvećen karijeri i porodici, a i pored toga ne želi da zapostavi svoje zdravlje. Želi da kao nekada hoda bez ikakvih pomagala i zato uporno trenira, pliva i vozi automobil. Maksimalno je aktivan i pokretan, a uspeo je i da batali poroke.

- To je ružna strana moje prošlosti. Nisam neko ko se folira i pred svima sam priznao šta sam radio. Ne znam ko se sa estrade ne drogira. Vi mi recite jedno ime. Svi to koriste, a onda samo Lazić narkoman. Uspeo sam da se rešim toga i sada živim totalno drugačijim načinom života. Porodica, mali krug prijatelja i karijera su mi na prvom mestu. Nakon nesreće sam video ko je uz mene i ko su mi pravi prijatelji. Sve sam promenio i sada je došlo vreme da se živi punim plućima. Zadovoljan sam kako publika reaguje na moje nove pesme, a atmosfera na nastupima je fenomenalna. To mi je najvažnije - rekao je Darko.

Izvor: Kurir.rs
Foto: darkolazarovic_official/Instagram

Pogledajte još