Den Braun piše scenario za film Izgubljeni simbol

0

LOS ANĐELES, 21. decembra 2010. (Beta) – Američki književnik Den Braun napisaće scenario za filmsku adaptaciju svoje knjige "Izgubljeni simbol", objavio je Holivud riporter.

LOS ANĐELES, 21. decembra 2010. (Beta) – Američki književnik Den Braun napisaće scenario za filmsku adaptaciju svoje knjige “Izgubljeni simbol”, objavio je Holivud riporter.

Autor bestselera “Da Vinčijev kod” i “Anđeli i demoni”, po kojima su takođe snimljeni filmovi, objavio je “Izgubljeni simbol” 2009. Taj roman je prvog dana u knjižarama prodat u više od milion primeraka. Junak “Da Vinčijevog koda” i “Anđela i demona” Robert Langdon u “Izgubljenom simbolu” se bori protiv masona u Vašingtonu.

To će biti prvi put da će Braun napisati scenario za film po nekoj od svojih knjiga. Akiva Goldsman napisao je scenario za “Da Vinčijev kod” i koscenarista je “Anđela i demona” sa Dejvidom Kepom. Još nije poznato da li će se Tom Henks, koji je u prva dva filma igrao Langdona, u toj ulozi pojaviti i u “Izgubljenom simbolu”. “Izgubljeni simbol” u bioskope će stići 2013.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.