TRIPUJEŠ DA SE LOŽIM NA NJIH, NISI NORMALNA: Luna i Marko se žestoko posvađali zbog Jelene Pešić i Dragane Mitar (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković tokom cele večeri svađali su se kada je bila emisija "Gledanje snimaka".

Glavni razlog njihovih svađa bio je Markov prisan odnos sa Jelenom Pešić, a dotakli su se i Dragane Mitar.

- Nisam ja pravila sr*nja nego ti! - rekla je Luna.

- Nikakva sr*nja ja nisam pravio, granicu nisam prešao. Lepo je Dragana rekla: "Liči na ono što je bilo sa njom", da to je isto bilo s njom. Taj tvoj mozak slobodno neka tripuje. Upravo je potvrdila, a to što ti tripuješ godinu dana da sam se ja ložio na Draganu to okači mačku o rep - rekao je Marko.

- Ne možeš tako da razgovaraš sa mnom - nastavila je Luna.

- Ja ne znam kako drugačije da ti pričam. Ne derem se, nego ti malo grublje otvaram oči, zato što ti ne znaš... Ja ti ovo pričam godinu dana. Hajde pokaj se sada malo. Tvoja rečenica kaže da si se delimično pokajala - nastavio je Marko.

- Ja sam dokazala da više volim tebe, nisam ništa rekla, samo sam se pojavila ovde. Delima sam pokazala - rekla je Luna.

- Tu si mi dokazala da nisi normalna - rekao je Marko.

- Očigledno ti nije drago što sam to uradila. Odgovorio si, po tebi nisam trebala da uđem, jer si ti imao svoj mir - pričala je Luna.

- Što si bezobrazna sada? Reci nešto, reci kako se osećaš... - nastavio je Miljković.

- Ako je iko pokazao kako se oseća, to sam ja... - rekla je Luna.

- Nemoj onda da pričaš lepo nešto o njoj... Ja da sam hteo ne znam ni ja šta da ti radim, ja bih se smuvao ovde peti dan - rekao je Marko.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još