Anai oduševila tinejdžere u Beogradskoj areni

"Кraljica tvitera”, Anai Đovana Puente Portilja, svetski popularna meksička glumica i pevačica nastupila je u Beogradskoj areni pred više od 1500 fanova.

Tinejdž zvezda koja je uspela da proda više od tri miliona diskova pozdravila je, uglavnom mlađu beogradsku publiku, pesmom “Para Que”.

Anai, koja pevuši još od svoje druge godine, pokazala je zašto je neprikosnovena tinejdž zvezda. Uz uigrane plesače i muzičare, Anai je bez prestanka igrala i priredila nastup po najboljim standardima MTV-ja.

Na gromoglasni hor publike i pozdrave "Te amo", Anai je odgovarila sa “Srbijo, volim te” i pesmama “El Me Mintio” ”Hasta que lleges tu” ”Alergico” “Aleph” i “Salvame”.

Od rekvizita Anai je koristila Voodu lutku u prirodnoj veličini. Presvlačila se nekoliko puta, a u jednom momentu pozdravila je publiku, na opšte oduševlljenje ogrnuta i u srpsku zastavu.

Publika je znala i pesme sa novog albuma “Mi Delirio Deluxe”, a koncert je završen pesmom “Me Hipnotizas” koja je proglašena za najbolju pesmu Latinske Amerike.

Žurka iz Arene premeštena je u lobi hotela “IN”, gde su fanovi imali priliku da se slikaju i upoznaju sa Anainim bendom, grupom “Matute” i njenim igračima. Druženje je trajalo do sitnih jutarnjih sati.

Najverniji fanovi doneli su na pokolon Anai i tradicionalno srpsko piće – rakiju i popili je zajedno sa bendom. “Bože moj, ovako nešto još nisam probao”,” mnogo je jako”, bili su neki od komentara na piće.

Anai je srca mladih osvojila još kad se prvi put pojavila u tinejdž-seriji "Rebelde" 2005. U Beogradu je, četvrti put, a zbog velikog interesovanja fanova menadžment ove pevačice odobrio je dodatne VIP ulaznice sa kojima se dobija mogućnost upoznavanja za Anai. Prva količina VIP ulaznica prodata je za manje od 20 minuta.

Tekst: Milica i Danica

Pogledajte još