KONAČNO PALO PRIZNANJE: Stefan Karić otkrio da je bio u ljubavnoj vezi sa Anom Korać (VIDEO)

Ovog popodneva zadrugari su imali priliku da pogledaju šta su Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić govorili nakon žurke. Tada su spominjali Osmana Karića, Stefanovog oca, a zatim su se šalili da su i Janjuš i Stefan bili u vezi sa Anom Korać.

- Na ovom klipu sam videla da su obojica priznali da su bili sa Anom. Pa šta je drugačije ispalo? O čemu ste pričali? O meni niste. Što trezan misli, pijan kaže. Vi radite šta hoćete, samo nemoj da lažete - govorila je Zorica Marković.

- Niko ovde nije priznao. Ovo je šala. Ja za sebe tvrdim da nisam bio sa Anom. Ovo je bio na Osmanov račun. Ja ništa nisam imao sa Anom, osim što smo se družili. Ja nikada nisam rekao da sam imao odnos sa Anom, ovo je jako ružno - rekao je Janjuš.

- Ovo je bilo na Osmanov račun - branio se Stefan.

- Neka dođe on ovde, ako je šmeker. Neka vidi kako je. Sopstvenog sina je ubacio u mašinu. Meni on ne smeta - umešao se Marko Miljković.

- Ja sam rekao da sam pre ulaska u Zadrugu sreo Osmana i pitao ga kakav problem ima sa nama, on je vređao nas, pisao nešto za Anu i Janjuša... Šta je bilo, bilo je - izjavio je David Dragojević.

Janjuš se u nastavku žestoko posvađao sa Tarom Simov i Matejom Matijevićem, a obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću, s obzirom na to da je došlo do gurkanja.

- Ružno je, odvratno je, oženjen si... Ne možeš da se šališ da si j*bao nekog. U klipu se priča o j*banju! - rekla je Tara.

- Tebi niko ništa loše ne može da kaže - rekao je Mateja.

- Koga sam rekao da sam j*bao? Mrš pi*ka ti materina - poručio je Janjuš Tari i Mateji.

- Kome pi*ka materina? Kome ti uterušej strah? Šta pretiš? Pi*ka tebi materina. J*baću ja tebi mamu - govorila je Tara, Janjušu.

- Svi se ovde zaj*bavaju i spominju mog oca. Mog oca ne može niko ovde da spominje, jer mogu da se zatvore beogradske kapije i niko da u životu ne vidi Beograd. Ja ću sada reći kako je bilo. Bio sam sa Anom, bio sam sa Milicom, bio sam sa Jelenom, dopisivao sam se sa Draganom i Majom, bio sam sa Ivom, sa Lunom ništa nisam imao, sa Ivanom sam se poljubio. Eto - priznao je Karić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još